Απολογισμός Αντιδημάρχου Διοίκησης Νικόλαου Ζόμπολα

Κατόπιν της ανάληψης των καθηκόντων της Αντιδημαρχίας Διοικητικών υπηρεσιών, ανθρώπινου δυναμικού και ΚΕΠ, τον Οκτώβριο του 2023, θα ήθελα να ενημερώσω  τους πολίτες για τις ενέργειες μας, ώστε να διευκολύνουμε την ομαλή μετάβαση στη νέα δημοτική αρχή και την ελαχιστοποίηση των εκκρεμοτήτων.

  1. Προετοιμασία για την ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής στις 27/12
  2. Ομαλή μετάβαση των 3 Νομικών προσώπων και αναδιοργάνωση υπηρεσιών στο νέο καθεστώς 
  3. Άμβλυνση των εργασιακών ανισοτήτων των υπηρεσιών και εκκρεμών αδειών και υπερωριών των εργαζομένων 
  4. Προετοιμασία για την επίσημη χρήση του ΙΡΙΔΑ ΙΙ από τις υπηρεσίες του δήμου
  5. Ομαλοποίηση βάρδιας και ωραρίου ΚΕΠ. Να ενημερώσουμε ότι το ΚΕΠ Αγίας Παρασκευής είναι από τα μοναδικά ΚΕΠ της ευρύτερης περιοχής που λειτουργεί απόγευμα και Σάββατο και εξυπηρετεί σε μεγάλο ποσοστό και πολίτες εκτός Αγίας Παρασκευής 
  6. Λειτουργία του νέου σάιτ των ΠΑΙΣΔΑΠ και προετοιμασία πλατφόρμας για την υποδοχή παραπόνων και αιτημάτων των δημοτών 
  7. Ενημέρωση όλων των υπηρεσιών για τις παρατηρήσεις του «Τεχνικού ασφαλείας» του δήμου
  8. Επιτάχυνση των διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας «ηλεκτρικών ποδηλάτων» και χρήσης δωρεάν από τους πολίτες, στο πλαίσιο εγκεκριμένης χρηματοδότησης «Μικροκινητικότητας στον δήμο Αγίας Παρασκευής» (Αντώνης Τρίτσης)
  9. Προώθηση της χρηματοδότησης «Ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου Αγίας Παρασκευής» από το αρμόδιο Υπουργείο & ΕΤΠΑ, σε 6 πυλώνες : ηλεκτρονικών υπηρεσιών-πολιτικής προστασίας-ασφάλειας-διαχείρισης πόρων-υποδομών & WiFi-ψηφιακός οδηγός πόλης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών & ανθρώπινου δυναμικού και την Διεύθυνση ΚΕΠ για την αγαστή συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες, την Διεύθυνση Στρατηγικού σχεδιασμού, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και φυσικά τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για την εμπιστοσύνη.

Οι υπηρεσίες του δήμου και η δημοτική αρχή ήμασταν και είμαστε στην διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για οποιαδήποτε πληροφόρηση και διευκόλυνση για την ομαλή μετάβαση, καθώς ο Δήμος μας έχει συνέχεια και όλοι είμαστε στην υπηρεσία των δημοτών.

Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα δημοτική αρχή και καλές γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου που στηρίζουν διαχρονικά το έργο των δημοτικών αρχών και καλή χρονιά σε όλους τους πολίτες !

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ

Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, ανθρώπινου δυναμικού & ΚΕΠ-Νεολαίας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.