25η Μαρτίου – Θερμό χειροκρότημα στη μεγάλη μαθητική παρέλαση της Αγίας Παρασκευής

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου δέχτηκαν οι μαθητές και μαθήτριες που παρέλασαν σήμερα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής τιμώντας την Εθνική Επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Ιδανικός ο ηλιόλουστος καιρός ώθησε τους κατοίκους να παραβρεθούν στο κέντρο της πόλης.

Μετά την Επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία, η μαθητιώσα νεολαία ανέλαβε να μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Το μέλλον της Ελλάδας, οι μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων σχολείων παρέλασαν στην οδό Αγίου Ιωάννου με καμάρι, καταχειροκροτούμενοι από γονείς και φίλους. Την εθνική επέτειο του ’21 τίμησαν παρελαύνοντας οι μαθητές των ιδιωτικών κολλεγίων που εδρεύουν στην πόλη.

.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης μετά την παρέλαση μίλησε για περηφάνεια και συγκίνηση ευχαριστώντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την άρτια παρουσία τους.

“Περίσσευσε σήμερα η περηφάνια και η συγκίνηση που νιώσαμε όλοι για τα νιάτα της πόλης μας, τα οποία καμαρώσαμε στη μαθητική παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων που συμμετείχαν στην παρέλαση, για την άρτια παρουσία τους σήμερα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το Λύκειο των Ελληνίδων Αγίας Παρασκευής, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τον Παιδικό Σταθμό «Ο Λουλουδότοπος», το Μουσικοκινητικό Εργαστήριο ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής αλλά και τη Φιλαρμονική του Δήμου μας για την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες ανήκουν και στις υπηρεσίες μας που μερίμνησαν για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και ειδικότερα στη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Τεχνική Υπηρεσία, τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Πράσινου.

Απολογούμαι για τις μικρές οργανωτικές αστοχίες που σημειώθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων. Θα τις διορθώσουμε και την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Κλείνω με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, που με την παρουσία σας μας στηρίξατε και «αγκαλιάσατε» θερμά τις εκδηλώσεις μας, κάνοντας τη σημερινή ημέρα ακόμα πιο όμορφη και συγκινητική.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.