
.
Την επόμενη Παρασκευή 9/5/2025 υπογράφεται η προγραμματική σύμβαση για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη. Στην ενημέρωση προέβη ο κ. Μυλωνάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 30/4/2025.
Η υπογραφή θα γίνει μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Αττικής, η οποία ως γνωστόν θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή με 4,5 εκ. ευρώ (το 90% του έργου). Μετά την επίλυση και τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ο δρόμος είναι ανοικτός για ένα έργο που αριθμεί πάνω από 30 έτη καθυστέρησης υλοποίησης.
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.