Στις 28/4 μετακομίζει οριστικά η Περιφέρεια Β.Τ. στο Μαρούσι

Όπως πολύ έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το aparaskevi-images.gr αρχικά το 2015 και πιο πρόσφατα τον Οκτώβριο του 2017 η Περιφέρεια Βορείου Τομέα που μέχρι τώρα στεγάζονταν στην Λ. Μεσογείων στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, μετακομίζει στο Μαρούσι για λόγους οικονομίας.

Όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος με την μετακίνηση  αυτή θα εξοικονομούνται 350.000€ το χρόνο.

Έτσι η Παρασκευή 28 Απριλίου 2018 αποτελεί την μέρα ορόσημο που μία ακόμα δημόσια υπηρεσία χάνεται από την πόλη μας. Εξαιτίας αυτού οι δημότες Αγίας Παρασκευής θα αναγκαστούν να τρέχουν μέχρι το Δήμο Αμαρουσίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Επίσης στις επόμενες 10 ημέρες η Πρόνοια που στεγάζεται επί του παρόντος στο κτίριο της Περιφέρειας, θα μεταστεγαστεί στο κτίριο της Υπηρεσίας Δόμησης, όπου επικρατεί ένας αναβρασμός γιατί δεν υπάρχουν επαρκείς ελεύθεροι χώροι.

Εντύπωση προκαλεί ότι επικρατεί ησυχία σε αντίθεση με το θόρυβο που προκλήθηκε όταν μας έπαιρναν την Δ.Ο.Υ. με καταλήψεις, κλείσιμο της πρόσβασης με αυτοκίνητο του Δήμου κλπ. ή όταν προσπαθούσαν να πάρουν το ΙΚΑ (πρώην) και συγκεντρώθηκαν απέξω οι κάτοικοι. Που είναι άραγε εκείνοι οι λαλίστατοι Αγιοπαρασκευιώτες που χαλούσαν τον κόσμο τότε; Ή μήπως είμαστε δήμος του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν μιλάμε πια;; Να περιμένουμε ίσως κάποιο σχόλιο από το ΣΥΡΙΖΑίο Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο;