Γιάννης Σιδέρης στο Δ.Σ. : “παρακαλάω για κάποιες καθημερινές ανάγκες που έχει η πόλη”

«Μου άρεσε πολύ μια έκφραση: είναι μια κλασική συζήτηση αυτή εδώ». Με τη φράση αυτή ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Σιδέρης, κατά τη συζήτηση του θέματος της δημιουργίας θεσμού εκδηλώσεων στο κτήμα Ιόλα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 12ης Σεπτεμβρίου 2018.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια έδειξε ξεκάθαρα την πίκρα και το παράπονό του γιατί όπως αντιλαμβανόμαστε από τα λόγια του, δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη από τον Δήμαρχο στις προσπάθειες που κάνει για την βελτίωση της καθημερινότητας των Αγιοπαρασκευιωτών.

Εξέφρασε λοιπόν το παράπονο για την αμεσότητα με την οποία ο Δήμαρχος και πιθανόν το στενό του περιβάλλον έφεραν προς συζήτηση την απόφαση σχετικά με το κτήμα Ιόλα όταν, όπως τόνισε, για πάρα πολλά θέματα που αφορούν λειτουργίες υπηρεσιών, η καθυστέρηση είναι απίστευτη!!!

«Αισθάνομαι, συνέχισε ο κ. Σιδέρης, πλέον πολλές φορές ότι γίνομαι επαίτης και παρακαλάω να γίνει μια διαδικασία λίγο νωρίτερα. Εγώ παρακαλάω για κάποιες καθημερινές ανάγκες που έχει η πόλη και βλέπω πως κάποια πράγματα προχωράνε με ταχύτητα και χωρίς κανένα πρόβλημα».

Και μάλιστα δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση, για το θέμα ενημερώθηκε από το e-mail που έλαβε με τα θέματα ημερησίας διατάξεως του συμβουλίου.

Πως το είχε πει ο κ. Γκιζιώτης; Άραγε συζητάνε μεταξύ τους η δημοτική ομάδα του κ. Σταθόπουλου; Συναντιόνται; Και θυμάμαι τότε παρεξηγήθηκε ο κ. Δήμαρχος …

Μην ξεχνάμε πως ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης μαζί με την τότε Αντιδήμαρχο Ελισάβετ Πετσατώδη ήταν εκείνοι που συνέταξαν το κείμενο με τις προϋποθέσεις για την αγορά της βίλας Ιόλα, βάση του οποίου και επιτεύχθηκε η αγορά το καλοκαίρι του 2017, και το οποίο κάθε που θα βρει ευκαιρία ο Δήμαρχος το αποδεκατίζει.  Εξ’ ου και δεν μας προκάλεσε εντύπωση όταν κατά την ψηφοφορία ο κ. Σιδέρης δήλωσε ΠΑΡΩΝ και δεν υπερψήφισε την δημιουργία θεσμού εκδηλώσεων αξίας 31.000€ στο κτήμα Ιόλα.

Οδεύοντας προς τις εκλογές του 2019 η Διοικούσα παράταξη της «Νίκης» αρχίζει να εκδηλώνει παθογένειες και να έχει διαρροές και όχι μόνο από τη δημοτική της ομάδα. Οι … παράπλευρες αποχωρήσεις στελεχών καλά κρατούν.