Με επιτυχία διεξήχθη το Σαββατιάτικο απόγευμα το “1ο Family Run & Fun by ofka” Αγίας Παρασκευής

Το πλήρες ανακαινισμένο  Δημοτικό Αθλητικό  κέντρο Αγίας Παρασκευής-Σταύρος Κώτσης, μας έδωσε την δυνατότητα, για την διεξαγωγή μιας άρτια δομημένης διοργάνωσης. Οι συνθήκες του σταδίου εδώ και δυομιση μήνες, αποτελούν το  πλέον  φυσικό και κατάλληλο  αθλητικό περιβάλλον των μικρών μας αθλητών. 

Αγωνίστηκαν 106 παιδιά με γονείς, με τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών να επευφημούν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων.

Πέντε ειδικά διαμορφωμένα στιβικά αγωνίσματα (ρίψη, άλμα και δρόμος) προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές στα παιδιά, γονείς και θεατές. Μια διάρκεια 75 λεπτών ψυχαγωγικής, εκπαιδευτικής  αλλά και απαιτητικής άσκησης, στάθηκαν ικανά να εκπληρώσουμε το σκοπός μαςΤην ενίσχυση του δεσμού γονέα με παιδιού που η  δύσκολη καθημερινότητα τείνει να αποδυναμώνει. 

Παράλληλα  όλοι μαζί καταφέραμε να συλλέξουμε για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας της Στέγης Γερόντων Αγίας Παρασκευής, ικανοποιητικό αριθμό με είδη φροντίδας και περιποίησης. Μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης δίχως περαιτέρω σχολιασμό.

Μαζί μας καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Βασίλειος Ζορμπάς, μας βοήθησε στις απονομές, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλειο Σάρκουλα να βραβεύσουμε τους μικρούς μας αθλητές. Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π, Σπύρος Παπασπύρος εκτός από τις απονομές,  με ενεργό ρόλο αφέτη μας βοήθησε δίνοντας μερικές εκκινήσεις  στο δρομικό μας αγώνισμα! 

Σημαντική η συμβολή και προσφορά τους ώστε να μπορούμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε στη ψυχοκινητική ανάπτυξη και εκπαίδευση των παιδιών της Αγίας Παρασκευής, μέσα από την καλλιέργεια του αθλήματος του Στίβου. Ένα άθλημα που η Αγία Παρασκευή έχει τις περγαμηνές και την δυναμική  κι εμείς με την σειρά μας να δημιουργήσουμε και να αναδείξουμε μελλοντικούς Πρωταθλητές! 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αθλητική σεζόν με νέες αθλητικές δράσεις!  Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο, αξέχαστο, δημιουργικό, ξέγνοιαστο και παραμυθένιο 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!     

(Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται έως 30 Ιουνίου) 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.