Αναγνώστρια ρωτάει: Υπάρχει σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων στην Αγ. Παρασκευή;

Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από αναγνώστριά μας και πραγματικά μας δημιουργήθηκε η ίδια απορία …

Άραγε υπάρχει σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων στην Αγία Παρασκευή;

 

Απευθύνομαι σε σας, γιατί ξέρω ότι κατάγεστε από την Αιτωλοακαρνανία. Ονομάζομαι Ελένη Γκ….. και είμαι κάτοικος της πόλης εδώ και λίγα χρόνια. Κατάγομαι από το Ξηρόμερο. Είχα ενημερωθεί ότι υπάρχει ένας σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων, από κάποιους συμπατριώτες, εντελώς τυχαία. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μ΄έκαναν να αμελήσω να ψάξω και να βρω την έδρα του Συλλόγου και κάποιο από τα μέλη του προεδρείου για να εγγραφώ. Το θέμα μου ξαναήρθε στο νου, διαβάζοντας για την κοπή πίτας από τους διάφορους συλλόγους. Δεν είδα όμως πουθενά κοπή πίτας Αιτωλοακαρνάνων. Δεν το θυμάμαι ούτε τα προηγούμενα χρόνια.

Τελικά υπάρχει σύλλογος; Λειτουργεί; Πού εδρεύει; Μήπως τον έχουν παραμελήσει; Σας παρακαλώ να το ερευνήσετε γιατί ξέρω ότι στην Αγία Παρασκευή μένουν αρκετοί από τα μέρη μας και είναι κρίμα να μην γνωριζόμαστε και να μην προβάλουμε τον τόπο μας.  

Ειλικρινά κυρία Γκ…. υπήρχε σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων και μάλιστα απ’ όσο γνωρίζω προσωπικά είχε και πολλά μέλη, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια αγνοείται η τύχη του. Θα προσπαθήσουμε σύντομα να έχετε μια απάντηση.