Αποκατάσταση του Γιώργου Οικονόμου μετά τις διευκρινίσεις του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά (VD)

Σε μια σημαντική δήλωση προέβη ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή», κ. Γιώργος Οικονόμου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αιτία μια σειρά προσβλητικών αναφορών, κατά τον κ. Οικονόμου, από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά προς εκείνον.

«χαρακτηρίστηκε πριν φύγει από την Αεροπορία» είχε πει ο κ. Ζορμπάς.

Ο κ. Οικονόμου με τη δήλωσή του δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφιβολίες και πληροφόρησε ότι είναι υπερήφανος γιατί έχει μια λαμπρή καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις και έχει αξιολογηθεί, ώστε αποτελεί ύβρη ο παραμικρός υπαινιγμός. Δεν «έφυγε» όπως ελέχθη, αλλά αποστρατεύτηκε ευδοκίμως με το βαθμό του Αντιπτεράρχου και με τον τίτλο του Επιτίμου Διευθυντή Υποδομών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιες εκστρατείες λάσπης και προσωπικής συκοφάντησης, τόνισε, και ζήτησε από το Δήμαρχο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Μετά από αυτή τη δήλωση ο κ. Ζορμπάς διευκρίνισε (στο 6:58 του βίντεο) πως δεν υπαινίχθηκε κάτι άσχημο και πως προφανώς ο κ. Οικονόμου «χαρακτηρίστηκε» τιμητικά όταν έφυγε από την Αεροπορία.

Είναι γεγονός, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ότι ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι χώρος για σχολιασμό της προσωπικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων των μελών του σώματος. Πολλώ δε μάλιστα, όταν η έκφρασή τους ενέχει τον κίνδυνο παρερμηνείας και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων.  Σαφώς ο κ. Οικονόμου δεν μπορούσε να αφήσει να πλανάται σκιά πάνω από το άτομό του. Δικαίως ζήτησε ανάκληση και υπερασπίστηκε τον τίτλο του. Ευτυχώς, ο Δήμαρχος αποκατέστησε την παρεξήγηση, αναγνωρίζοντας την τιμητική αποστράτευση του επικεφαλής της «Νέας Αρχής».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.