ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Όταν η δύναμη ψυχής παίρνει τις νίκες στο volley (VD)

Πλήρες από αγώνες ήταν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 για την ΑΕΑΠ καθώς οι ομάδες των παίδων, παγκορασίδων και παμπαίδων έπαιζαν εκτός γηπέδου.
Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλοι οι αγώνες είχαν νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι παγκορασίδες αντιμετώπισαν την ομάδα της Ραφήνας και κέρδισαν επάξια έναν δύσκολο αγώνα (στο ταϊ μπρέικ), τον οποίο για μια ακόμα φορά κατάφεραν και γύρισαν υπέρ τους, αφου ξεκίνησαν με χαμένο το πρώτο σετ.

ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ-1  –  ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ           2 – 3

Τα σετ του αγώνα για την 4η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ έχουν ως εξής:
25-14,     22-25,     25-16,     11-25     και     8-15 (ταϊ μπρέικ)
Παίκτριες: Αντωνελάκη Αντριάνα (αρχηγός), Γκίκα Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Παραμανίδη Βούλα, Μαλανδράκη Ιωάννα, Μωραΐτη Αγγελική, Ζγουμποπούλου Ιωάννα, Παπανικολάου Μαρία , Παπανικολάου Αναστασία, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Θωμοπούλου Νικολέτα, Καραλά Δέσποινα.
video

——————————————————————————
Οι κορασίδες έδωσαν τον τελευταίο αγώνα για τη φετινή χρονιά στο, πανελλήνιο πρωτάθλημα  της ΕΣΠΑΑΑ στους Θρακομακεδόνες και πήραν τη νίκη.
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ    1 – 3
——————————————————————————-
Οι παμπαίδες αντιμετώπιζαν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Ριζούπολη  ο οποίος λόγω των απωλειών που είχε, δεν κατάφερε να κατεβάσει ομάδα και να αγωνιστεί δίνοντας έτσι τη νίκη την ΑΕΑΠ.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ    0 – 3
——————————————————————————-
Σημείωση:
Οφείλουμε να πούμε συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους αθλητές, στον προπονητή κ. Γιάννη Παύλου και τον βοηθό κ. Σπύρο Τσέρτο, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν με τα λίγα μέσα που διαθέτουν και ανεβάζουν την Αθλητική Ένωση της Αγίας Παρασκευής συνεχώς και πιο ψηλά. Αντιμετωπίζουν σωματεία με καλύτερες υποδομές και τα προσπερνάνε με νίκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν υπήρχε επάρκεια στα υλικά μέσα που λείπουν αυτή τη στιγμή από το σωματείο δεν θα ήταν μεγάλη βοήθεια στην πορεία των ομάδων.
 Ακόμα θεωρούμε υποχρέωσή μας για μια ακόμα φορά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς τόσο για την θερμή κερκίδα που δημιουργούν κάθε φορά, όσο και για το ότι κάθε φορά είναι εκεί για να μεταφέρουν τις ομάδες σε οποιοδήποτε  γήπεδο κι αν χρειαστεί.