
Το Δημοτικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αγίας Παρασκευής, συνεχίζοντας δυναμικά το έργο του, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους για παρουσίαση διαλέξεων με αντικείμενο της ειδικότητάς τους κατά το τρίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2026.
Προϋπόθεση συμμετοχής, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Πανεπιστημίου, η κατοχή Διδακτορικού διπλώματος.
Από την προϋπόθεση αυτή εξαιρούνται:
· Οι κάτοχοι αναγνωρισμένου συγγραφικού έργου
· Οι ανήκοντες στον καλλιτεχνικό χώρο
Υποβολή Πρότασης Διάλεξης: https://shorturl.at/xKusx
Ο Πρόεδρος
Ομότιμος Καθηγητής
Γιάννης Παπακώστας
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.


































