
Ήθελε τη νίκη ο Ήφαιστος Περιστερίου και την πήρε απέναντι στην «πληγωμένη» Αγία Παρασκευή.
Η ομάδα του Ν. Κουνάδη, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, επικράτησε με 4-1 και έκανε… άλμα προς τη σωτηρία, έχοντας ανάγκη πλέον ένα «τρίποντο» στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να τη διασφαλίσει. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι και η Αγία Παρασκευή εξασφάλισε σήμερα (26/4) τη σωτηρία της, παρά τη «βαριά» ήττα που υπέστη.
Στο γήπεδο Ηφαίστου το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Ζαχαράκης με απευθείας χτύπημα φάουλ (1-0), ωστόσο στο 34′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Χαντζή να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ.
Στην ανάπαυλα όλα άλλαξαν, με τους γηπεδούχους να «καθαρίζουν» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Λαμτσελλάρι σημείωσε το 2-1 με σουτ μετά από απόκρουση του Κουρεντζή και στο 62′ ο Μπάμπολης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Πλακίδας για το 3-1. Ο Ήφαιστος έφτασε στο τελικό 4-1 στο 75′, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπάμπολη, αυτή τη φορά με κεφαλιά.
Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Γεωργακόπουλος-Λώνη
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ.: Νάκου, Ζαχαράκης, Δούμας, Καντίου, Κουνάδης, Ι. Κούβδος (75′ Μπουρλάκου), Πλακίδας, Τσέτσος (68′ Σέχου), Λαμτσελλάρι (82′ Μπουγιούκος), Αντωνόπουλος, Μπάμπολης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κουρεντζής, Καζάκος (75′ Πολυχρονόπουλος), Ντάβος, Χαντζής, Μαλέλλι, Φιλίππου, Τσαούσης (46′ Λέσι), Τσίρος, Μούζος, Τσινιάς, Στυλιανόπουλος (65′ Νεραντζίδης).
Πηγή:soccerlive.gr
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.








































