Η άλλη όψη…

Στο γενικότερο χώρο των  Αθλητικών  Εγκαταστάσεων της οδού Νότου, διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση ότι ο ΠΑΟΔΑΠ έχει προχωρήσει σε εργασίες για την βελτιστοποίηση των συνθηκών ασφάλειας των μικρών παιδιών που κάνουν χρήση του χώρου αλλά και των υπαίθριων αθλητικών χώρων.

Διαπιστώσαμε ότι τοποθετήθηκε πλέγμα ασφαλείας κοντά στα γήπεδα τέννις, για να μην κινδυνεύουν να πέσουν τα παιδιά στον επίγειο αγωγό ομβρίων, απομακρύνθηκαν οι διακοσμητικές πέτρες  από τον περιβάλλοντα χώρο και την παιδική χαρά, που ένα μέρος της επισκευάσθηκε και έπονται εργασίες πλήρους αναμόρφωσής της και επισκευάζεται  το δάπεδο του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ. Όπως μάθαμε από την Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, επισκευάστηκαν και όλα τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής (Σπυρούδη και αλλού). Η Διοίκηση μας πληροφόρησε ότι όλες αυτές οι εργασίες, είχαν προγραμματιστεί και οργανωθεί από καιρό, σε συνεργασία και με την Τεχνική Υπηρεσία και τώρα ήρθε η στιγμή της υλοποίησής τους.

.
Απ΄ότι φαίνεται δεν είναι όλα “μαύρα” σ΄αυτό τον Οργανισμό (που τελευταία κατασυκοφαντείται) όπως θέλουν να μας πείσουν μερικοί. Λέτε να τα βλέπουν όλα “μαύρα”, γιατί δεν υπάρχουν “μαύρα”;;;