3η ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. (15:00μμ) με θέμα που θα απασχολήσει (!) το 118 Ο.Τ. τώρα στο δήμο Αγ. Παρασκευής

 Αγία Παρασκευή 2/5/2012

Σοβαρός διαπληκτισμός μεταξύ κκ Παπαμιχαήλ και Κρητικίδη. Αν δεν αποχωρήσει ο κος Παπαμιχαήλ, δηλώνουν ότι θα αποχωρήσουν οι κκ Γιαννακόπουλος και Κρητικίδης.Τελικά αποχώρησαν λίγο πριν λήξει το ΔΣ.

Ο κος Παπαμιχαήλ συμμετείχε ως νομικός σύμβουλος της παράταξης “Νίκη για την Αγία Παρασκευή” θέλοντας να εξηγήσει γιατί “χάθηκε” το Ο.Τ. 118, υπέστει όμως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και διακοπές από τον κο Κρητικίδη και οδηγήθηκαν στην έντονη αντιπαράθεση.

Σύντομα θα έχουμε και το video του ΔΣ, σε διαφορετική ανάρτηση.

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Ο Δήμαρχος κος Ζορμπάς μόλις ανακοίνωσε στο ΔΣ ότι το ΟΤ 118,  ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ, ότι την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη θα συναντηθεί με τις δύο κυρίες που φέρονται ότι διεκδικούν το οικόπεδο και θα διαπραγματευτεί ώστε να δώσει το χρηματικό ποσό (μέσω δανείου από την Eurobank) και να παραμείνει το οικόπεδο στο Δήμο.

————————————————————————————————————–

Ξεκίνησε πριν λίγο έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αγίας Παρασκευής, με θέμα στην ουσία το Ο.Τ. 118 στον Τσακό (αν και δεν αναφέρεται στα θέματα).

Όλα συνηγορούν στο ότι χάθηκε και αυτός ο ελεύθερος χώρος πρασίνου …

Μήπως είναι αργά για δάκρυα;

Τι έπρεπε να έχει γίνει και ποιός φταίει;