Ανοιχτός ο δρόμος για την υλοποίηση της “Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης” (αποκλειστικά σχέδια)

stegi diaviosis Page0001

Στις 16 Ιανουαρίου 2014 στην κοπή της βασιλόπιτας του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑΜΕΑ, ο τότε Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ανακοίνωσε ότι θα παραδινόταν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου  ο φάκελος της παράδοσης του οικοπέδου για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και πως θα έρχονταν το θέμα σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

Με την υπ’ αριθμ. 57/2014 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου έγινε γεγονός η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο ΟΤ 455 της περιοχής Πευκάκια με χαρακτηρισμό του οικοπέδου 01 ως Χώρου Πρόνοιας (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση), κατόπιν της υπ’. αριθμ. 64/2014 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση (15/9/14) εκδικάστηκαν οι ενστάσεις και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Σήμερα η μελέτη είναι έτοιμη, το οικόπεδο έχει οριστεί, μένει στη Διοίκηση Σταθόπουλου η ένταξή του σε πρόγραμμα του  ΕΣΠΑ και η ανέγερσή του.

Κατ’ αποκλειστικότητα η σελίδα μας σας παρουσιάζει τα σχέδια της μελέτης του κτιρίου.

Η «Στέγη» αποτελεί ένα από τα έργα που ξεκίνησε και προώθησε ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και πιστεύουμε πως θα συνεχίσει ο Γιάννης Σταθόπουλος και δεν θα τα εγκαταλείψει για το καλό των συνδημοτών μας και όχι μόνο.

 stegi diaviosis Page0002

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.