Σοβαρή καταγγελία για την καθαριότητα στο γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ

αίθουσα γυμναστικής

Λάβαμε ένα ανώνυμο mail αναγνώστη μας  και οφείλουμε να το δημοσιεύσουμε με κάθε επιφύλαξη, λόγω της ανωνυμίας, χωρίς να πάρουμε θέση.

Θα το ερευνήσουμε δημοσιογραφικά και θα σας ενημερώσουμε.

————-

 

“Είμαι γραμμένη στα προγράμματα γυμναστικής του ΠΑΟΔΑΠ εδώ και λίγα χρόνια. Εφέτος για πρώτη φορά η κατάσταση είναι απελπιστική στο κομάτι της  καθαριότητας. Από τότε που ξεκίνησαν έχει να καθαριστεί ο χώρος που γυμναζόμαστε αλλά και τα στρώματα και ότι άλλο χρησιμοποιούμε. Κάναμε παράπονα αλλά η νέα κατάσταση δεν φαίνεται να δίνει καμιά σημασία. Αφήστε ότι δεν βρίσκουμε τον πρόεδρο, που μας είπαν ότι είναι υπεύθυνος, τις πρωινές ώρες που είμαστε εκεί. Αναγκαστήκαμε κάποιες από μας να του αφήσουμε τα βρώμικα στρώματα γυμναστικής πάνω στο γραφείο του για να τα δει. Και πάλι  δεν ενδιαφέρθηκε. Οι υπάλληλοι που είναι εκεί δείχνουν να μας καταλαβαίνουν αλλά τι μπορούν να κάνουν; Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να μην πληρώνουμε. Γιατί να πληρώνουμε; Πού θα πάνε τα λεφτά αφού ούτε καθαρίστριες έχουμε ούτε οι γυμναστριές μας πληρώνονται όπως μάθαμε; Σας παρακαλώ να βγάλετε αυτή την κατάσταση που περνάμε προς τα έξω, μήπως και κάποιος από αυτούς ευαισθητοποιηθεί. Σας ευχαριστώ πολύ”
 
Σ. 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.