Ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ απαντάει στην διαμαρτυρία της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

πήγασος σήμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την καταγγελία του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ προς τον σύλλογο μας, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα σας , σας ενημερώνουμε τα εξής:


…….1. Ο ΑΘΛ.ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ έχει καταθέσει στον πρόεδρο του  ΠΑΟΔΑΠ με αρ.πρωτ.4-8/1/15 έγγραφο με το οποίο τον ενημερώνουμε για τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις του συλλόγου μας .
Ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ (Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής ) με δύο ομάδες . Οι Κορασίδες -1 συνεχίζουν να αγωνίζονται και σήμερα αφού στις καλύτερες 22 ομάδες του πρωταθλήματος.


Οι κορασίδες -2 τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους.


……..2. Ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ συμμετέχει και την φετινή χρόνιά στο πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ με τρεις ομάδες όπως και πέρυσι . Για να μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες πρέπει να μας παραχωρήσει δύο ώρες στο διάστημα από τις 9:00 πμ – 8:30 μμ γιατί η ΕΣΠΑΑ μέσα σε αυτό το χρονικό όριο δέχεται να διεξάγονται αγώνες και οι ώρες που μας έχουν παραχωρηθεί την Κυριακή είναι 8:00 πμ – 9:30 πμ.
……3.Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σίμος Αντωνίου μαζί με τον προπονητή του Τμήματος Βόλεϊ κ. Γιάννη Παύλου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ ενημέρωσαν τον κ. Παπαμιχαήλ σχετικά με το έγγραφο που του είχαμε στείλει και συζητήσαμε ότι πρέπει ο ΠΑΟΔΑΠ να μας παραχωρήσει τη Κυριακή ένα δίωρο γιατί οι ώρες που μας έχει παραχωρήσει από την αρχή του έτους (8:00 πμ – 9:30πμ) είναι πολύ πρωινές για αγώνες.


Τον ενημερώσαμε ότι οι αγώνες αυτοί είναι αγώνες επισήμων πρωταθλημάτων ΕΣΠΑΑΑ και οι ομάδες παγκορασίδες -2 & -3 είναι επίσημες ομάδες και προβλέπονται στην προκήρυξη της ΕΣΠΑΑΑ .
Ομάδες παγκορασίδων 2 & 3 είχαμε και την περσινή χρονιά και είχαμε ένα δίωρο την Κυριακή ( 10:00πμ-12:00) στο οποίο κάναμε κανονικά τους αγώνες μας.


Φέτος Παγκορασίδες -2 κατεβάζει και ο άλλος σύλλογος βόλεϊ της Αγ. Παρασκευής (ΑΕΑΠ) και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ.
Του υπενθυμίσαμε επίσης ό, τι βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΑΟΔΑΠ , (ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ΟΛειτουργία χώρων αθλητισμού Ν.Π.Δ.Δ Αριθ. Απόφασης: 132/2013Άρθρο 15α) Πρόγραμμα Χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων.) οι ώρες παραχώρησης αγώνων σε επίσημα πρωταθλήματα , προηγούνται των ωρών προπόνησης.
Τέλος του προτείναμε και ενδεικτικούς τρόπους πως θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή των ωρών ώστε να μην «χάσει» κανένα σωματείο ούτε μία ώρα προπόνησης. Πρέπει όμως να μας απαντήσει σύντομα ποιες ώρες θα έχουμε για να τις στείλουμε στην ΕΣΠΑΑΑ ώστε να βγάλει το πρόγραμμα των αγώνων γιατί μόνο εμείς δεν είχαμε στείλει και του παραδώσαμε τα προγράμματα των αγώνων με τα ζευγάρια που είχαν προκύψει από την κλήρωση.


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΣΠΑΑΑ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.


Εμείς σαν σύλλογος έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να παίρνουμε μέρος στα επίσημα πρωταθλήματα με όσες ομάδες θέλουμε και ο ΠΑΟΔΑΠ από το καταστατικό του έχει προνοήσει και το καλύπτει αυτό.
Ο κ. Παπαμιχαήλ δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και θα μας ειδοποιούσε.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.