Το images καταγγέλει δημόσια τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ

smartit-images-logos

Μετά την μη απόδοση από τον ΠΑΟΔΑΠ της νόμιμης ανάθεσης της προβολής των προγραμμάτων του Οργανισμού στην ιστοσελίδα http://www.aparaskevi-images.gr, ως όφειλε μετά τη συμμετοχή στον αντίστοιχο διαγωνισμό και την απόφαση του προέδρου κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, ο ιδιοκτήτης της σελίδας απευθύνθηκε στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Σε μη ανταπόκριση ούτε κι αυτών, αναγκάστηκε να απευθυνθεί, με καταγγελία, στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και σε όλους τους αρμοδίους για να προστατέψει με το έννομο συμφέρον του.

**************

Αγία Παρασκευή 2/8/2015

ΠΡΟΣ: Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών
Δημόσιας Διοίκησης

ΘΕΜΑ: Καταγγελία για μη απόδοση ανάθεσης από το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής»


Αξιότιμοι Κύριοι
Ως ιδιοκτήτης της σελίδας Agia Paraskevi images, απευθύνομαι προς εσάς για να σας καταγγείλω ένα γεγονός, που με απαξιώνει ως άνθρωπο, πολίτη και επιχειρηματία.


Με την με αριθμό 79/2015 απόφαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής), αποφασίστηκε η διαφήμιση των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες. Όταν η απόφαση αυτή αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την είδα, κατέθεσα την προσφορά μου με αριθμό πρωτοκόλλου 474/25-5-2015. Στις 2-6-2015 εκδόθηκε η με αριθμό 66/2015 απόφαση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ και το πρακτικό αξιολόγησης 509/2-6-2015, με την οποία αναθέτει τη διαφήμιση σε δύο ιστοσελίδες, μεταξύ αυτών και στη δική μου. Επειδή δεν πήρα κάποια επίσημη ανάθεση, ούτε για το τι ακριβώς θέλει ο ΠΑΟΔΑΠ να αναρτήσω, απευθύνθηκα αρχικά με mail , στις 10-6-2015, στον πρόεδρό του κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ και ζητούσα να μου πει τις λεπτομέρειες. Επειδή δεν πήρα καμία απάντηση στις 22-6-2015 κατέθεσα έγγραφο αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου 582. Ούτε στο γραπτό μου αίτημα έλαβα κάποια απάντηση, οπότε αναγκάστηκα να απευθυνθώ με έγγραφη καταγγελία με αριθμό πρωτοκόλλου 23387/9-7-2015, στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όπου για μια ακόμα φορά δεν έλαβα καμία απάντηση.


Να σημειώσω ότι το άλλο ηλεκτρονικό μέσο που του ανατέθηκε η διαφήμιση, ήδη παρέχει την υπηρεσία αυτή, λίγες μέρες μετά την απόφαση του Προέδρου.


Η μόνη έγγραφη απάντηση που έλαβα από τον Πρόεδρο ήταν στο από 20-7-2015 mail μου που ζητούσα να μου αποσταλούν τα banner της διαφήμισης και έλεγε τα εξής:
«Κύριε, παρακαλώ για εφ’ όλης της τεθείσης ύλης απάντησή σας, μεταξύ της οποίας συμπεριλαμβάνεται και παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με συνεχιζόμενη απόκρυψη δημόσιας παρουσίας του Προέδρου του Οργανισμού με τον οποίο ζητείτε συνεργασία.» (επισυναπτόμενο 6). H παραπάνω έγγραφη δήλωση του υπογράφοντος κ. προέδρου αποτελεί όχι μόνο κατάφωρη παραβίαση κάθε δημοκρατικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά και ανατριχιαστική ομολογία αυτής της νοσηρής και επικίνδυνης για δημόσιο πρόσωπο νοοτροπίας που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και εξουσία σύμφωνα με τις προσωπικές του αυτάρεσκες επιδιώξεις για προσωπική προβολή.


Επειδή , οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν παράβαση της ισχύουσας νομιμότητας που καταστρατηγούν κάθε έννοια και αρχή των διαγωνιστικών διαδικασιών , της δημόσιας διαφάνειας, της χρηστής διαχείρισης των δημοσίων υποθέσεων και των δημόσιων πόρων από εντεταλμένα προς τούτο δημόσια όργανα παρακαλώ να δεχθείτε την παρούσα καταγγελία και να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες και να υποχρεωθεί ο εν λόγω δημόσιος και δημοτικός οργανισμός ως θεσμικό όργανο – πέραν των προθέσεων προσωπικής προβολής του προέδρου του όπως αναφέρεται στην επισυναπτόμενη απάντησή του – να ανταποκριθεί στις νόμιμες και συμβατικές του υποχρεώσεις που επιβάλλουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και να εκτελέσει την αποδοχή της συνεργασίας όπως προβλέπει το σχετικό πρακτικό κατακύρωσης του εν λόγω δημόσιου διαγωνισμού.

Με τιμή
Ιωάννης Θεοδωρόπουλος

Κοινοποίηση προς:
1. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης
2. Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)
3. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης
4. Περιφέρεια Αττικής
5. Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα
6. Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αγίας Παρασκευής


Επισυνάπτονται:
1) Η απόφαση με αριθμό 79/2015 του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αναφορικά με τη διενέργεια του διαγωνισμού.
2) Η απόφαση του Προέδρου, αρ. 66, όπου αναθέτει στην ιστοσελίδα www.aparaskevi-images.gr τη διαφημιστική προβολή.
3) α. Η από 22-6-15 αίτηση προς τον ΠΑΟΔΑΠ για ενημέρωση & αποστολή banner, β. Ο Αρ. Πρωτ. 582 της από 22-6-2015 αίτησης.
4) Η από 9-7-2015 έγγραφη Καταγγελία προς το Δήμαρχο & τους Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
5) Οι αριθμοί Πρωτοκόλλου των e-mail που εστάλησαν στον ΠΑΟΔΑΠ στις 11-6-15 και 9-7-15 αντίστοιχα.
6) Η χειρόγραφη απάντηση του Προέδρου κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ πάνω στο mail .
7) Εικόνα της έτερης ιστοσελίδας με το διαφημιστικό banner.

1-Διαγωνισμος ΠΑΟΔΑΠ αρ. απ. 79,2015

2-Aπόφαση Προέδρου αρ. 66

4-Έγγραφη Καταγγελία προς Δήμαρχο & επικεφαλής παρατάξεων 9-7-2015

6-

6-Απάντηση Προέδρου κ. Παπαμιχαήλ πάνω στο mail

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.