12 μέρες μετά η κούνια παραμένει χαλασμένη και επικίνδυνη!

20151010_ κούνια πλ. Αγ. Ιωάννη

Έχουν ήδη περάσει 12 μέρες από την δημοσίευσή μας και η κούνια στην έτερη πιο πολυσύχναστη παιδική χαρά της πόλης παραμένει χαλασμένη και επικίνδυνη.

Αναφερόμαστε στην παιδική χαρά της πλατείας Αγίου Ιωάννου που όπως είχαμε επισημάνει κάποιος/οι είχε καταστρέψει κόβοντας τις αλυσίδες και εξαφανίζοντας το ένα εκ των δύο καθισμάτων. Στο συγκεκριμένο χώρο πηγαίνει σημαντικός αριθμός παιδιών, είναι μία από τις δημοφιλείς παιδικές χαρές και όμως αφήνεται στην τύχη της. Το επισημάναμε πριν ένα δεκαπενθήμερο μπας και αλλάξει κάτι. Μήπως και την επισκευάσουν για χάρη της ασφάλειας και της διασκέδασης των παιδιών.  Αλλά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση …

Αν και ποτέ δεν ρίξαμε ευθύνες για την ζημιά στην Δημοτική Αρχή, δεν θα μπορούσαμε άλλωστε μιας και δεν είναι δυνατόν να είναι πανταχού παρούσα, παρόλα αυτά φέρει ευθύνη για την μη αποκατάσταση της ζημιάς. Η αδιαφορία είναι σχεδόν ισότιμη με την καταστροφή! Πόσο κόπο και χρήμα χρειάζεται να τοποθετηθεί ένα νέο κάθισμα και να κολλήσει το άλλο; Σίγουρα όχι 12 μέρες, ούτε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σήμερα κάνουμε μια ακόμα επισήμανση ευελπιστώντας να εισακουστούμε πριν να είναι αργά …

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.