Τέλος τα παραμύθια με τους γυμναστές, ήρθε η αγωγή!

ΠΑΟΔΑΠ βόμβα γυμναστές

Μια ακόμα δικαίωση για τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά ήρθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/1/16 με τη μορφή βόμβας που σκάει.

Αρκετές φορές στο παρελθόν ο κ. Ζορμπάς είχε θέσει ερώτηση για την τύχη των απλήρωτων γυμναστών του ΠΑΟΔΑΠ. Το είχαμε κάνει κι εμείς θέμα στις 22/2/2015  με αποτέλεσμα να δεχτούμε ηλεκτρονικό εξώδικο για  δημοσιεύσεις που δήθεν έπλητταν το Νομικό Πρόσωπο, ζητώντας μας να κατεβάσουμε το άρθρο!

Η βόμβα που έριξε ο κ. Ζορμπάς είναι πως 12 γυμναστές κατέθεσαν αγωγή εναντίον του ΠΑΟΔΑΠ γιατί επί 4μηνο ήταν απλήρωτοι και χωρίς ένσημα. Η αγωγή αυτή εκδικάζεται στις 6 Απριλίου 2016.

Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη φορά ο κ. Παπαμιχαήλ παραδέχτηκε τουλάχιστον την αλήθεια. Απάντησε πως «πράγματι υπάρχουν απαιτήσεις», «για κάποιο διάστημα δεν είχαν πληρωθεί» και πως «μέσα στους επόμενους μήνες το πρόβλημα θα λυθεί δίκαια και ισορροπημένα».

Όσο και να προσπάθησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ να ρίξει την ευθύνη στην προηγούμενη Διοίκηση, η αλήθεια είναι μία.

Τα χρήματα που οφείλονται στους Γυμναστές (40.000 Ευρώ περίπου), προέκυψαν από τους πειραματισμούς και τις ολιγωρίες της Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ. Καθυστερήσεις στις διαδικασίες και στην υπογραφή των συμβάσεων, αλλά και λάθος επιλογές, οδήγησαν στο να εργάζονται οι γυμναστές χωρίς μισθό αλλά και χωρίς ασφάλιση. Με διάφορες αλχημείες, κατάφεραν να τους πληρώσουν ένα μέρος των χρημάτων. Νέες όμως καθυστερήσεις και νέα λάθη, οδήγησαν στην οφειλή των δεδουλευμένων δύο μηνών. Για να μην μιλήσουμε για τα ένσημα που έχασαν.

Παρ΄ όλα αυτά, η Διοίκηση είχε δύο “γλώσσες”. Ο μεν Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε ότι θα το λύσει το ζήτημα, ενώ η Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Τώρα τί έχει να μας πει η “φιλεργατική” Δημοτική Αρχή;  Που και δεν τους πλήρωσε και ανασφάλιστους τους είχε και στο δρόμο τους πέταξε, αφού από τον Σεπτέμβριο τους έδιωξε προσλαμβάνοντας άλλους στη θέση τους;

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter