Τι τρέχει στο Κοιμητήριο Αγ. Παρασκευής;

Κοιμητήριο Δήμου Αγ. Παρασκευής

Μέχρι τώρα το Κοιμητήριο της πόλης μας απασχολούσε λόγω της τραγικής έλλειψης χώρων ταφής που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο όμως διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται «πεδίο μάχης» για το προσωπικό που απασχολεί.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ξυλοδαρμό εργαζόμενου εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο χώρο του Κοιμητηρίου και πληροφορηθήκαμε παράλληλα για σοβαρότατη καταγγελία τριών εργαζομένων κατά του νέου υπεύθυνου. Καταφέραμε και έχουμε στα χέρια μας την καταγγελία, την οποία για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε παρόλο που έχουμε την έγκριση. Η καταγγελία πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο με κοινοποίηση προς το γραφείο Δημάρχου, το Γενικό Γραμματέα, τη Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, τη Διεύθυνση Διοίκησης και το σωματείο εργαζομένων ΣΕΔΑΠ.

Μέσα σε αυτή αναφέρονται εξωφρενικά και λεπτομερή γεγονότα, τα οποία μένει να εξακριβωθούν. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι, όμως οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι όντως υπάρχει εντονότατο πρόβλημα, το οποίο καλείται πλέον να διαχειριστεί η Δημοτική Αρχή.

Η ξαφνική έλλειψη διάθεσης συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων σε έναν χώρο που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει αφορμή σχολιασμών, μας κινεί την περιέργεια. Να επισημάνουμε επίσης, πως η καταγγελία έγινε εναντίον ενός ανθρώπου που αποτελεί μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων και θα περιμέναμε πηγαίνοντας εκεί να συσπειρώσει τους υπαλλήλους και όχι να τους στρέψει εναντίον του σε διάστημα περίπου ενός μήνα. Και σίγουρα μας έκανε εντύπωση που με την τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση, υπήρξε άμεση αντίδραση στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Βασίλη Ζορμπά, θεωρώντας τον ακατάλληλο.

Πέραν των όσων διαβάσαμε στην καταγγελία, ακούσαμε και διάφορα στο παρασκήνιο που εν μέρει εξηγούν τα όσα συμβαίνουν και μας οδηγούν σε τρίτη κατεύθυνση που στην ουσία φαίνεται να είναι υπεύθυνη για την τροπή που πήραν οι σχέσεις των εργαζομένων, αλλά προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμα.

Εμείς, ως μέσο ενημέρωσης, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αναμένουμε τις αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter