ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιός είναι ο όρος στη συμφωνία Δήμου και Ι.Ν. Προφήτη Ηλία για τη ρύθμιση του δανείου;

20160413_130154προφ. Ηλίας πνευμ. κέντρο

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 (όπως είχαμε ενημερώσει σχετικά) υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία συμβολαιογραφική πράξη που ρύθμιζε την αποπληρωμή του δανείου του ναού με τον καλύτερο, όπως ειπώθηκε, τρόπο. Τότε γράφαμε ότι η λύση που δόθηκε ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές.

Το ακίνητο της οδού Ρούμελης 40, για το οποίο και ο λόγος, χρησιμοποιήθηκε από τον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία για τη δημιουργία και στέγαση του Πνευματικού Κέντρου.

Μάθαμε λοιπόν πως η συμφωνία που έγινε τον Νοέμβριο του 2015 περιελάμβανε τον όρο ο ισόγειος χώρος του ακινήτου να περιέλθει στο Δήμο για τη δημιουργία Κ.Ε.Π. στην περιοχή του Τσακού. Το πότε θα υλοποιηθεί επαφίεται στις δυνατότητες του Δήμου. Μην ξεχνάμε ότι θα χρειαστεί προσωπικό που υπολείπεται αυτή τη χρονική περίοδο, καθώς και έπιπλα και ηλεκτρονικό υλικό.

Το ότι η δημιουργία Κ.Ε.Π. στην περιοχή θα λύσει αρκετά προβλήματα μετακίνησης των κατοίκων και θα αποσυμφορήσει το ένα και μοναδικό Κ.Ε.Π. στο κέντρο της πόλης, είναι φυσικά ένας θετικός παράγοντας. Ο τρόπος εξεύρεσης του χώρου μας ξενίζει ελαφρώς γιατί κατά την άποψή μας, όταν τα μέλη της επιτροπής του ναού αιτούνται επιμήκυνση της αποπληρωμής προκειμένου να μειωθεί το ποσό των δόσεων, εσύ ο συμπαραστέκων Δήμος, δεν αποσπάς τμήμα του κτιρίου προς ιδία χρήση… Η κίνηση αυτή θυμίζει πράξεις άλλων μαύρων εποχών …

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και τις κινήσεις του Δήμου.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter