ΤΩΡΑ: Κόντρα Χατζηανδρέου και Δημάρχου στο Δ.Σ. για τη διάθεση του κτήματος Ιόλα

Αντίθετος φαίνεται να είναι ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Κώστας Χατζηανδρέου στη διάθεση του κτήματος Ιόλα για εκδήλωση που κατά την άποψή του δεν συμφωνεί με το έγγραφο Πετσατώδη – Σιδέρη σύμφωνα με το οποίο έγινε η αγορά του κτήματος.

Ο κ. Χατζηανδρέου επιμένει ότι η εν λόγω εκδήλωση δεν συνάδει με το ύφος ενός πολιτιστικού τοπόσημου και των όρων που οδήγησαν στην δημιουργία της Επιτροπής για τη χρήση του κτήματος και έθεσε θέμα απόσυρσης του θέματος. Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Βλάχο, ότι το Δ.Σ. αποφασίζει για όλα τα θέματα και κατόπιν η απάντηση του Δημάρχου, ως συνήθως ασαφής, αναφερόμενος σε εκδηλώσεις που έγιναν στο παρελθόν με το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και σε προτάσεις που υπάρχουν για το μέλλον. Για να ακολουθήσει η δήλωση του κ. Χατζηανδρέου προς τον πρόεδρο ότι και οι δύο μιλούν την ελληνική γλώσσα και καταλαβαίνουν τι εννοεί η φράση στο έγγραφο Πετσατώδη – Σιδέρη περί κοινωφελούς χρήσης και επίσης ρώτησε τον Δήμαρχο  “γιατί δεχτήκατε να εντάξετε το έγγραφο, για να υποκλέψετε την ψήφο των πολιτών;”.

 

Από το όλο σκηνικό φάνηκε καθαρά η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τη χορήγηση του χώρου. Ο κ. Σταθόπουλος δεν έπεισε τον πρώην Αντιδήμαρχό του και εκείνος φάνηκε να δυσανασχετεί.

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον;

Ποια η θέση του κ. Χατζηανδρέου ως μέλους της Επιτροπής Ιόλα, που ακόμα και πριν την αγορά είχε τις διαφωνίες του στον τρόπο αγοράς και συμφώνησε μόνο όταν ο κ. Σταθόπουλος δέχτηκε να εντάξει το έγγραφο Πετσατώδη – Σιδέρη;

Αν σκεφτούμε τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Χατζηανδρέου περί μοναχικής πορείας στο δημοτικό συμβούλιο, συνυπολογίζοντας και το περιστατικό αυτό, μπορούμε να πιθανολογήσουμε ότι τον εξωθούν σε έξοδο από την παράταξη, κάτι που μάλλον προσπαθούσε να καθυστερήσει. Δεν θέλουμε να προεξοφλήσουμε μια δική του απόφαση, αλλά μάλλον δεν θα το αποφύγει.

Έγγραφο Πετσατώδη – Σιδέρη

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter