Μεγάλη συμμετοχή είχε η “Ημέρα Αλληλεγγύης” της “ΝΙΚΗΣ”

Η αναβληθείσα συγκέντρωση για την Ημέρα Αλληλεγγύης που είχε οργανώσει η παράταξη “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή” πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/1/2013) στα γραφεία της παράταξης στο εμπορικό κέντρο ΑΙΘΡΙΟ.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συνδημοτών μας σε αυτό το κάλεσμα. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες από βιβλία, τρόφιμα και φάρμακα.

Ο επικεφαλής της “ΝΙΚΗΣ” κ. Γιάννης Σταθόπουλος ενημέρωσε του παραβρισκόμενους για τις κοινωνικές ανησυχίες και δράσεις της παράταξης, χωρίς μεγάλα λόγια και κομπασμούς. Η προσφορά προς τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη γίνεται σε χαμηλούς τόνους, αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά. Η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση δεν άφησε απείραχτη την Αγία Παρασκευή, όπου πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Για να στηρίξουν την κίνηση αυτή παραβρέθηκαν ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Γραμματίδης, ο πρώην Δήμαρχος Α. Σιδέρης, ο Ι. Σιδέρης, ο κ. Βλάχος, ο κ. Γουργούλης, ο κ. Γ. Ματσούκας & η κα Β. Κουτσογιάννη από το σύλλογο Κοντοπεύκου, ο κ. Σ. Μπακογιάννης πρόεδρος συλλόγου Πευκακίων, ο κ. Β. Σαββίδης & ο κ. Μπεθάνης από το σύλλογο Τσακού, η κ. Π. Παπαγεωργίου πρόεδρος συλλόγου Μικρασιατών Αν. Αττικής, ο κ. Λογοθέτης, η κ. Α. Μπονάρου έφορος του βόλλευ της ΑΕΑΠ, ο κ. Ν. Σόβολος, η κα Γκιόκα, ο κ. Σταυρακάκης, ο κ. Παπαμιχαήλ και η κα Τ. Καλογερά.
.