Υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Τσακού

Την Κυριακή 29/1/12 ο πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης ευλόγησε την κοπή της πίτας του συλλόγου των κατοίκων Τσακού. Η εκδήλωση έγινε στην τοπική ταβέρνα “Μαυρομάτης”, όπου στην κατάμεστη αίθουσα μαζεύτηκαν οι κάτοικοι της συνοικίας και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα του Τ. Κωνσταντακόπουλου, έδωσαν για μια χρονιά ακόμα ζωή και χαρά στο σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σαββίδης με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπήρξαν ευγενικοί και καλοσυνάτοι οικοδεσπότες. Και όταν έφτασε η ώρα της κοπής της πίτας ο πρόεδρος κάλεσε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων την να κόψουν μαζί.

Υπήρξε πνεύμα ενώτητας και αλληλεγγύης στις ομιλίες όλων και στην ερώτηση γιατί έγινε η εκδήλωση στο συγκεκριμένο κατάστημα, η απάντηση ήταν για να ενισχυθεί η τοπική αγορά.

Μοιράστηκε σε όλους ενημερωτικό φυλλάδιο με τις δραστηριότητες του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά και διατέθηκε ημερολόγιο με παλιές φωτογραφίες της περιοχής. Ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι οι μελλοντικές δράσεις του συλλόγου είναι: α) καθαρισμός και δεντροφύτευση του λόφου Τσακού μέσα στον επόμενο μήνα και β) θα οργανωθεί μια ομιλία με επιστήμονες που θα αφορά στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Παρόντες ήταν από τον σύλλογο του Αι-Γιάννη οι κκ Θεοδοσόπουλος και Τζοβάρας και από το σύλλογο των Πευκακίων ο πρόεδρος κ. Μπακογιάννης και ο πρώην πρόεδρος κ. Γεωργίου. Πέραν του Δημάρχου κου Ζορμπά παρεβρέθησαν οι επικεφαλείς των αντιπολιτευτικών παρατάξεων κοι Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος, Γκιζιώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Βουτσινάς, οι δημ. σύμβουλοι κκ  Παύλου, Κρητικίδης, Γουργούλης, Γαβράς, Μουστόγιαννης, Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης κ Καζάκος και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου.