Η Αθλητική Ένωση του βόλλεϋ Αγίας Παρασκευής έκοψε την πίτα της

 

Στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου οι ομάδες βόλλεϋ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής έκοψαν την Κυριακή 29/1/12 την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Όλοι οι αθλητές της Ένωσης ήταν εκεί στη γιορτή του αθλητισμού με τις οικογένιές τους και τους φίλους τους.

Δεν έλλειψαν από αυτή τη συνάντηση τόσο ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, όσο και οι επικεφαλείς των άλλων παρατάξεων, κοι  Β. Γιαννακόπουλος της παράταξης “Μαζί για την Αγία Παρασκευή”, ο  Γ. Σταθοπουλος από την “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”, ο Α. Γκιζιώτης από  την ” Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής”. Παρεβρέθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, η αντιδήμαρχος κα Παπαδοπούλου, οι δημ. σύμβουλοι κκ Καψοκεφάλου, Λέκκας, Κωστόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Γαβράς, Αλεξόπουλος, Μουστόγιαννης, Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, ο αντιπρόεδρος  του ΠΑΟΔΑΠ και προπονητής κ. Παύλου και ο πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης κ. Καζάκος, οπρόεδρος της ΑΕΑΠ κ. Πετράκης και η γενική γραμματέας κα Μπονάρου.

Την εκδήλωση προλόγησε και παρουσίασε η έφορος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσίασε και τους προπονητές των ομάδων του βόλλεϋ κυρίους Κωστακόπουλο, Στάθη, Τσάγκα και Παύλου και αναφέρθηκε στη βοήθεια της γιατρού και δημ. συμβούλου κας Ζωής Φωτεινού.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΑΠ κος Πετράκης που έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονια.

Ο Δήμαρχος επισήμανε την συμμετοχή στον αγώνα και στον αθλητισμό, ανέφερε ότι ενώ η Γ.Γ. Αθλητισμού δεν βοηθά οικονομικά τους συλλόγους, αντίθετα ο Δήμος ενισχύει τον αθλητισμό, και  ότι πρέπει να γίνουν κι άλλοι αθλητικοί χώροι.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο βόλλεϋ, το οποίο είναι ένα ξεχωριστό άθλημα και αναφέρθηκε στα δύο κλειστά γυμναστηρια που διαθέτει η πόλη μας και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο κ. Γκιζιώτης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία είναι σημαντικό να ξέρουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Μετά την κοπή της πίτας έγινε κλήρωση με πολλά δώρα που ήταν ευγενικές προσφορές από τα τοπικά καταστήματα.