Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς υπέβαλε τη μελέτη για τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του βρεφονηπιακου σταθμού στα Πευκάκια

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από στέλεχος  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε    την Τρίτη 31/1/2012, τα γραφεία της  Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ και παρέδωσε πλήρη φάκελο Μελέτης για τη χρηματοδότηση κατασκευής του Α’ Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Πευκάκια.

Αμέσως μετά  την εξασφάλιση της έγκρισης  χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, είμαστε πανέτοιμοι να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου.

Επιπλέον, από τις αντίστοιχες Υπηρεσίες του Δήμου ετοιμάζεται  Μελέτη για την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της κατασκευής Βρεφονηπιακού Σταθμού και στην περιοχή Τσακού.

Όπως είχαμε δεσμευθεί και προεκλογικά είναι πρωταρχικός μας στόχος , η πόλη μας να αποκτήσει  σύγχρονους και λειτουργικούς Δημοτικούς Χώρους κυρίως για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Σχολεία.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την ενοικίαση Δημοτικών Χώρων, συμπεριλαμβανομένων και επτά Βρεφονηπιακών Σταθμών, δαπανά κάθε μήνα ποσό που υπερβαίνει τις 70.000 ευρώ.

Η κατασκευή των δύο παραπάνω Βρεφονηπιακών Σταθμών με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, θα εξασφαλίσει σύγχρονους, άρτια εξοπλισμένους και λειτουργικούς χώρους εγκατάστασης, υποκαθιστώντας  τέσσερις παρόντες, φιλοξενούμενους σε ενοικιαζόμενα κτήρια, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.