Απονομή κυπέλλων και κοπή πίτας στην Καλαθοσφαίριση (ΚΑΠ)

 

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο γήπεδο του Κοντόπευκου. Με πρωταγωνιστές τα 200 περίπου παιδιά των ακαδημιών έγινε μία λαμπρή και επιτυχημένη εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και βέβαια οι γονείς των μικρών παιδιών. Παραβρέθηκαν ο  κ. Κ. Μανιάτης, αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής, η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Δάβαρη που εκπροσώπησε και τον απουσιάζοντα λόγω αιφνιδίου κωλύματος δήμαρχο κ. Ζορμπά , οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεως ΜΑΖΙ και ΝΙΚΗ κ.κ. Β. Γιαννακόπουλος και Ι. Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Σιδέρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Αλεφαντής, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  δημοτικός σύμβουλος κ. Σαρκουλας, η πρόεδρος των παιδικών σταθμών δημοτ. σύμβουλος κα Καψοκεφάλου, ο αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών δημοτ. σύμβουλος κ. Λέκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φ. Αλεξόπουλος, Α. Μουστογιάννης, Τ. Κωστόπουλος, Γ. Βλάχος, ο πρόεδρος της ΕΝΑΒΑΠ Γ. Χάρχαρος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Ι. Μυλωνάκης, ο παλαιός διαιτητής κ. Δούκας σαν εκπρόσωπος της Ελληνικής διαιτησίας, κ.α. Εντυπωσιακή και συγκινητική ήταν η παρουσία των παλαιών αθλητών του συλλόγου Τ. Κωνσταντίνου, Α. Κωνσταντίνου, Κ.Παπανικολάου, Β. Παπανικολάου, Π. Μπερταμίνι, Β. Αξιώτη, Α. Αντωνίου , ενώ ειδική μνεία έγινε για τον Χ. Μανσούρη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Παρούσα όλη η ανδρική ομάδα του συλλόγου, οι έφηβοι και οι παίδες.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε μια επίδειξη τεχνικής από τους μικρούς αθλητές και μετά ο Γ. Γραμματέας Πάρης Καρδαράς άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας του προσκεκλημένους.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Δ. Κονταξής έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε εκθέτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα όλων των τμημάτων.

Για την παιδική και εφηβική ομάδα που μετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, για την ομάδα των παμπαίδων που πρωτεύει σε όλα τα τουρνουά που μετέχει, με αποκορύφωμα το τουρνουά ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που έγινε προ μηνός στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 37 ομάδων όπου οι παμπαίδες της ΚΑΠ πήραν την πρώτη θέση, για τα μίνι που στο ίδιο τουρνουά πήραν την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό με ένα καλάθι στην παράταση και για τις ακαδημίες που λειτουργούν άριστα κάτω από την εποπτεία διπλωματούχων έμπειρων προπονητών υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Θεολογίτη , ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά. Και τέλος για την ανδρική ομάδα η οποία στην περσινή περίοδο πήρε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και εφέτος αγωνίζεται στην Β΄Εθνική κατηγορία, την ανώτερη ερασιτεχνική κατηγορία, απέναντι σε ομάδες από όλη την Ελλάδα και σε σύνολο 1900 περίπου ερασιτεχνικών σωματείων κατέχει αυτή την στιγμή τη 4η θέση.

Ευχαρίστησε και την σημερινή και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την συμπαράσταση τους και κάλεσε τον κόσμο της Αγ. Παρασκευής να έλθει πιο κοντά στην ομάδα.

Στην συνέχει έγιναν οι βραβεύσεις των παμπαίδων και των μίνι για το κατόρθωμα τους στην Θεσσαλονίκη, των ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής  , των νεαρών αθλητών Κ.Σταφυλά, Δ. Κωσταρή, Π.Πανούτσου, Κ.Παπαγεωργίου και Γ. Ισμέρη που μπήκαν πέρσι το καλοκαίρι σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και τέλος του διαιτητή κ. Δούκα σαν ένδειξη σεβασμού και εμπιστοσύνης στην Ελληνική διαιτησία.

Η τελετή έκλεισε με την κοπή της πίτας.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ