Μικρός ο χώρος για τόσους πολλούς “Μαζί”

Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες ο Βασίλης Γιαννακόπουλος κάλεσε όλους τους συντελεστές και τους φίλους της παράταξης να συναντηθούν όλοι “μαζί”  κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν. Έτσι στην τοπική ταβέρνα “Ροδιά” έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο που μαζεύτηκε για να τιμήσει τον Βασίλη.

Την βραδιά άνοιξε η ορχήστρα του Φώντα Τζανίνη και αργότερα πήρε το μικρόφωνο η κ. Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση με τον Γιάννη Μυλωνάκη κάνοντας την εισαγωγή για τον Β. Γιαννακόπουλο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του και όλους τους παρεβρισκόμενους καθώς και τους εκπροσώπους από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο που ήταν παρόντες, είπε ότι “οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα” και αναφέρθηκε στην συνέλευση της παράταξης η οποία είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Αναφέρθηκε στον Γιάννη Γουργούλη που ήταν παρόν και είπε ότι αυτό είναι το σπίτι του και ότι θα τα βρούνε στο τέλος (με τον κ. Γουργούλη είχε θερμό εναγκαλισμό κατά την είσοδο του δεύτερου στο μαγαζί, από την πλευρά του οποίου όμως δεν είχαμε κάποιες θετικές ή αρνητικές ενδείξεις πέραν της ευχάριστης διάθεσης που είχε …)

Επίσης ευχαρίστησε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Φώτη Αλεξόπουλο για την παρουσία του εκεί (μια παρουσία που άφησε πολλές απορίες και ερωτηματικά. Λέτε;)

Ο τ. Δήμαρχος ευχαρίστησε ακόμη για την παρουσία του τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάμπρο Μίχο.

Μια προσευχή για την παράταξη έκανε ο πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: η Α. Γάκη,  Κ. Φλατσούση, Γ. Μυλωνάκης, Κ. Κρητικίδης, Μ. Γαβράς, Χ. Ματζανάς, Ι. Κουτσουρά, Τ. Νικολούλια (πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΠΑΙΣΔΑΠ), οι Νέζης και Γαϊτάνου (από τα ΚΑΠΗ), ο πρώην πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίο κ. Σκουλάς, ο Γ. Νικολουδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας κ. Σκόνδρας, από το Σύλλογο Τσακού οι κκ Σαββίδης και Μίχας, από το σύλλογο Πευκακίων ο κ. Μπακογιάννης, από την ένωση συλλόγων γονέων η κ. Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, από τον ΓΣΑΠ ο κ. Καράμπελας, και από το σύλλογο Κοντοπεύκου ο κ. Πριφτάκης.