Απονομή βραβείων για τον Α.Ο. Αγ. Παρασκευής και κοπή βασιλόπιτας

Η θρυλική μας ΣΑΝΤΑ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αφού πέρασε από 40κύματα, σαν άλλος φοίνικας ξαναγιεννιέται από τις στάχτες της.

Στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου έκοψε σήμερα την πίτα της και έδωσε βραβεία στις ομάδες της. Της ευχόμαστε καλή χρονιά και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Α.Ο. Αγ. Παρασκευής:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης μας , η κοπή πίτας του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής παρουσίας πλήθους κόσμου. Με πρωταγωνιστές τους αθλητές του συλλόγου  πολλούς φίλους και γονείς των παιδιών μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα ο Πρόεδρος Δημήτρης Μανιάτης, άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του συλλόγου οι οποίοι στις Πανελλήνιες εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγής τους σε Ανώτερες και Ανώτατες σχολές.

Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου, ανακοίνωσε ότι οι  μαθητές-αθλητές/τριες οι οποίοι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα αριστεύσουν στην Α’ και Β’ Λυκείου, θα δικαιούνται δωρεάν συμμετοχής στα τμήματα υποδομής της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα

–           ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ο οποίος συνέδεσε την πολύχρονη παρουσία του στην Προεδρία της ομάδας , με την άνοδό της στην Δ’ Εθνική και στην συνέχεια στην Γ’ Εθνική και

–          Ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής κ. Κώστας Πρωτοπαππαδάκης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ.Β. Ζορμπάς, η αντιδήμαρχος κ. Ελ.Δάβαρη, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Β. Γιαννακόπουλος,  Α.Γκιζιώτης, Κ. Κουβόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Δημ. Σύμβουλοι κ. κ. Β.Σάρκουλας και Ιωαν.Παύλου, οι δημ. σύμβουλοι  κ.κ.Μιχ. Γαβράς, Διον. Λέκκας, Σωτ. Ησαίας, Γιαν. Μυλωνάκης,  οι τ. δημ. Σύμβουλοι και μέλη του ΠΑΟΔΑΠ κ.κ. Ιωαν. Καραγιαννάκης, Σωτ. Παπαμιχαήλ .

Ήταν παρόντες στην εκδήλωση και οι κ.κ. Κ. Στεφανόπουλος , Θ. Παναγιωτόπουλος, Φ. Ντουσόπουλος , πρώην Πρόεδροι και μέλη παρελθόντων Δ.Σ. της ομάδας.

Η τελετή έκλεισε με την κοπή της πίτας, η οποία ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΄΄Αφοι Κωνσταντινίδη΄΄ και με κλήρωση πολλών δώρων.

Το Δ.Σ. της «Αγίας» ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και όσους βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα.

Την εκδήλωση κάλυψαν με βίντεο και φωτογραφία , ο Δημ. Καφατάκης , ο φωτογράφος Μπέρτς και ο Λευτέρης Αγγελής από την ‘’A.P. IMAGES’’ , τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.