Δημοτικό συμβούλιο 14/3/2012 – Α και Β video

—Στο πρώτο video τέθηκε σαν πρώτο θέμα το αίτημα της Ανοιχτής Συνέλευσης για το ψήφισμα για τον συμπολίτη μας να συζητηθεί πρώτο.

— Έχουμε την είδηση από τον κ. Κωστόπουλο ότι τα εγκαίνια του Κοινωνικού  Παντοπωλείου θα γίνουν στις 4 Απριλίου.

—Η κα Δάβαρη παρουσίασε φωτογραφίες του απορριμματοφόρου για το οποίο είπε ότι είναι κατασκευής 29/8/96 και έγινε μια υπερκατασκευή που κόστισε 35.000€ και έτσι απέκτησε ο Δήμος ένα ακόμα αξιόπιστο απορριμματοφόρο.

το εν λόγω απορριματοφόρο

—Υπήρξε μια μικρή ένταση μεταξύ κου Κωστόπουλου και κου Σταθόπουλου σε σχέση με το κοινωνικό παντοπωλείο, χωρίς όμως να πάρει διαστάσεις
—Τα καταστήματα που ενοχοποιούνταν για “φρουτομάγαζα”, σφραγίστηκαν και τα δύο γιατί σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν μέσα τραπέζια  για πόκα, ζάρια, μάρκες και όλα τα σχετικά. Βέβαια για το ένα από αυτά πήγαν στο Δήμο απόφαση να ξεσφραγιστεί με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει τα παραπάνω αντικείμενα και θα γίνεται συχνός έλεγχος από το τμήμα Ηθών και Λεσχών.

 

—-Το μεγαλύτερο μέρος στο δεύτερο video αφορά την συζήτηση του ψηφίσματος. Αναγνώστηκε το κείμενο που προτάθηκε για ψηφοφορία και προχώρησε η διαδικασία. Και ως συνήθως αν και όλοι συμφώνησαν να το ψηφίσουν, έγινε ολόκληρο θέμα και συζήτηση σχεδόν μιας ώρας.