Έμπρακτη συμπαράσταση από την αδελφοποιημένη Γεροσκήπου-Κύπρου με τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι αδελφές χώρες που αλληλοστηρίζονται στις δύσκολες ώρες. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και δυο αδελφοποιημένοι Δήμοι όπως η Αγία Παρασκευή και η Γεροσκήπου. Οι κάτοικοι της Γεροσκήπου φρόντισαν να μαζέψουν τρόφιμα και να μας τα στείλουν ώστε να χρησιμοποιηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας.

Σήμερα (22/3/12) το μεσημέρι παραδόθηκαν τα προϊόντα από τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Παυλίδη και από την Πρόεδρο της  Επιτροπής Αδελφοποίησης Γεροσκήπου-Κύπρου κα. Χαρίκλεια Σαρίκα. Παρόν ήταν και ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κος Ιωσήφ Ιωσήφ.

Παρούσα και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νοτίου Ελλάδος κα Ντιάνα Παπαλά.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Αλεφαντής, Νικόλαος Κωβαίος, Ελένη Δάβαρη, Ελευθερία Παπαδοπούλου και Γεώργιος Παναγόπουλος, από την αντιπολίτευση οι επικεφαλής  κκ Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, ο υπεύθυνος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βουτσινάς,  η Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής κα. Έφη Καψοκεφάλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Λέκκας, ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ  κ. Βασίλης Σάρκουλας και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Παύλου (μέλος  Δ.Σ. Δημοκρατικού Συναγερμού Νοτίου Ελλάδος),οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος ,Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, Μιχάλης Γαβράς, Κωνσταντίνος Κρητικίδης , Αλέξανδρος Μουστόγιαννης , Φώτης Αλεξόπουλος, τα μέλη Δ.Σ  Π ΑΟΔΑΠ  κα. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου και κ. Σπύρος Παπασπύρος, κ. Γιάννης Καραγιαννάκης  και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίες Πολέτα Πολίτη και Καίτη Μοσχονά.

Από την Επιτροπή Αδελφοποίησης παρόντες η Αντιπρόεδρος κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, η Γραμματέας κα. Άννα Στεργίου και το μέλος κ. Νίκος Παγώνης.

Την εκδήλωση κάλυψαν εκπρόσωποι του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τους οποίους ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών ειδικά όταν πρόκειται για θέματα με ιδιαίτερη κοινωνική και συμβολική αξία.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στους υπαλλήλους του Δήμου  κκ. Λάμπρο  Μαντζανά. Αργύρη Στέφα, Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, Σάββα Πάτογλου ,Μιχάλη Μάινα, Άγγελο Κουρτέση ,Άρη Φρατζή, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο και Λένα Μαμαλίγα που πρόσφεραν εθελοντική εργασία καθώς και στους εθελοντές πολίτες Βασίλη Κωνσταντινίδη και Αλέξανδρο Μαστρογιάννη.

Για να παρακολουθήσετε το video των ομιλιών κατά την παράδοση των προϊόντων πατήστε ΕΔΩ