Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα παίδων της ΚΑΠ η άνοδος στην Α΄Κατηγορία ΕΣΚΑ

Η ομάδα Παίδων της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ), έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, νίκησε τον ΓΣ Ηλιούπολης με σκορ 52-51 στο κλειστό γήπεδο του Αμύντα (Λ. Ηλιουπόλεως) και κέρδισε επάξια την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ)!
Η ομάδα των Παίδων (γεννηθέντες 1996), υπό την καθοδήγηση του μεθοδικού προπονητή Μπάμπη Τσιαντή, πραγματοποιώντας μια αξιοθαύμαστη πορεία είτε ως ομάδα Παμπαίδων (2009-2010), είτε ως Παιδικό Β’ (2010-2011) -που και πάλι είχε προκριθεί στα μπαράζ ανόδου, τερματίσαντες κάθε χρονιά πρώτοι στο όμιλο τους- έφθασαν φέτος στην κορυφή, συμμετέχοντας στον Α’ Ομιλο του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ (συμμετοχή 150 ομάδων Παίδων).
Έπειτα από μια σταθερή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα τερμάτισε δεύτερη με 14 νίκες – 4 ήττες και προκρίθηκε στα νοκ άουτ μπαράζ ανόδου, όπου κληρώθηκε και αντιμετώπισε κατά σειρά :
Την ομάδα της Κηφισιάς 2003, την οποία και νίκησε μέσα στην έδρα της με σκόρ 46-34.
Κριτσαντώνης  5(1), Χιονάς 10, Τριπολιτσιώτης, Αγγελόπουλος, Καφούρος  9, Ζέρβας, Γκίουλης 7, Συρίγος, Βλάχος 13, Τσιμέρης, Κοτσώνης, Οικονόμου 2.
Την ομάδα του Ιάσονα Κολωνού, στο κλειστό της Ν.Κηφισιάς, της οποίας επικράτησε εύκολα με 63-42.
Κριτσαντώνης  4, Χιονάς 2, Τριπολιτσιώτης 8, Αγγελόπουλος 2, Καφούρος 10,
Ζέρβας 2, Γκίουλης 14, Μουτεβελής 8, Βλάχος, Μπενέκος, Τσιμέρης, Κοτσώνης 9, Οικονόμου 4.
Και τέλος, στον Τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Αμύντα (Λ. Ηλιουπόλεως), τον ΓΣ Ηλιούπολης με σκορ 52-51!
Κριτσαντώνης, Χιονάς 2, Τριπολιτσιώτης 2, Αγγελόπουλος 11, Καφούρος 18(2), Γκίουλης 8, Μουτεβελής 9, Συρίγος, Βλάχος, Τσιμέρης, Κοτσώνης 2, Οικονόμου.
Η αγάπη και το πάθος των αθλητών για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, του προπονητή Μπάμπη Τσιαντή και του επικεφαλής των Ακαδημιών Γιάννη Θεολογίτη, των γονέων και της Διοίκησης του Συλλόγου -ιδιαίτερα με την εξαιρετικά πολύτιμη συμβολή του Πάρη Καρδαρά- έφεραν αυτό το σημαντικό επίτευγμα και αποτέλεσμα -ξανά έπειτα από 10 χρόνια- για την Ομάδα και την Πόλη μας.
Είναι μια επιτυχία που θα πρέπει να φέρει νέα ώθηση ανάπτυξης στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, έτσι ώστε στο μέλλον να αποτελούν φυτώριο διαρκείας και οι νέοι αθλητές μας να στελεχώνουν μέχρι και την ανδρική ομάδα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!