Οι ΚΑΙΡΟΙ αγαπητοί και σεβαστοί ιερείς της Πόλεώς μας ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ                           

«ΚΩΣΤΑΣ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ                       

ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΝΕΑ  ΠΟΛΗ»

Αγία Παρασκευή  23-3-2012

 

                                   ΑΝΟΙΚΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον , ότι οι καταδρομικές επιχειρήσεις που επιχειρούν τα Κυβερνητικά και όχι μόνο πολιτικά λαμόγια , κατά της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας , αλλά και κατά των , ημερομισθίων ,μισθών,  συντάξεων μας , κ.λ.π. , που ευτέλισαν τελείως , εκτός όλων των άλλων και τον οικογενειακό προϋπολογισμό των συμπατριωτών μας . Φαίνεται λοιπόν ότι η οικονομική αυτή ανέχεια <κτύπησε> και ορισμένους τοπικούς ιερείς της Πόλεώς μας . Απεφάσισαν λοιπόν αυτοί οι <ορισμένοι> ιερείς , προκειμένου να επιβιώσει η Ενορία τους να ασκήσουν και κάποιο επάγγελμα , προς εξοικονόμηση χρημάτων προφανώς υπέρ των ενοριτών τους .

Αλλά βέβαια το πρόβλημα ήταν ποιο θα ήταν αυτό το επάγγελμα , που θα ήτο συμβατό με το λειτούργημα του ιερέως . Δεν γνωρίζω αν σκέφθηκαν πολύ ή λίγο ώσπου να εξεύρουν το επάγγελμα που θα ασκούσαν . Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι ήταν πολύ πετυχημένη και αρμόζουσα ως προς το σχήμα τους η απόφασή τους αυτή. Η απόφασή τους λοιπόν αυτή ,ήταν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του <managment> με ειδίκευση τις προβληματικές επιχειρήσεις.

Και βέβαια την έναρξη του επαγγέλματος θα την άρχιζαν από τον τόπο που λειτουργούσαν . Και ποια κατά την γνώμη τους , ήταν η προβληματική επιχείρηση που προσπαθούσαν εκμεταλλευόμενοι το κύρος τους να διασώσουν ; Αυτή δεν μπορούσε ήταν άλλη από  το Μπουζουξίδικο , Κοσμικό Κέντρο κ.λ.π. , γνωστό και θρυλικό <DA VINCI> .Έτσι λοιπόν οι ιερείς (;) του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Πόλης μας ,απεφάσισαν να διοργανώσουν Συνέδριο , στο ως άνω κέντρο , με θέμα < Αλήθειες και ψέμματα της Παλαιάς Διαθήκης > ! Έτσι και με αυτόν τον τρόπο , από Άμβωνος άρχισαν να διαφημίζουν , το νυκτερινό αυτό κέντρο , ότι εκεί , δηλαδή στο <DA VINCI> θα αποδείξουν αν ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης , ο <ΓΙΑΧΒΕ> κατά τους Εβραίους και την Παλαιά Διαθήκη, έλεγε ψέμματα ή αλήθειες . Και βέβαια  ένας κοινός νους όπως είναι και ο δικός μου , αφού μας έμαθαν για τον <Κατακλυσμό του Νώε> , μας δίδαξαν ότι ο Θεός αυτός έπνιξε , όλον τον τότε γνωστό κόσμο , δηλαδή , έμβρυα , νήπια , νεαρά άτομα, μεσήλικες και γέροντες , με την αιτιολογία ότι είχαν παραστρατήσει !! Αυτός δεν είναι για μένα Θεός , είναι αν πραγματικά έχει συμβεί αυτό . Εγώ προσωπικά  <…Πιστεύω σε ένα ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ποιητή Ουρανού και Γης…> . Εσείς γνωρίζετε κανέναν καλό Πατέρα να πνίγει τα παιδιά του σαν ποντίκια , γιατί δεν εκτελούσαν τις εντολές του ; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ . Είναι σφόδρα πιθανόν η άποψής μου αυτή να είναι ολωσδιόλου εσφαλμένη . Όμως εγώ έτσι το βλέπω σαν άνθρωπος .

Πέρα όμως από όλα αυτά η επιχείρηση διαφήμιση του μαγαζιού είχε ήδη αρχίσει και με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ,  αποκορυφώθηκαν , τον οποίον και προσεκάλεσαν  για να δώσουν έτι περισσότερο κύρος στο εγχείρημα τους αυτό . Αστραπιαία   λοιπόν στην Πόλη μας διεδόθει ότι το κέντρο αυτό , με την γνωστή σε όλους μας η <προϊστορία> του , κάνει εκτός των άλλων και αγαθοεργίες και προφανώς  και προσφορές . (Βλέπε Μάκη Χάρχαρο) .

Καπάκι στην συνέχεια την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού , δια του εκπροσώπου του , πρωτ. Σταύρου Γούλα , ο οποίος , προκειμένου να πληρώσει όπως αυτός ισχυρίζεται , κάποια δόση δανείου (τόσα χρόνια πως πλήρωνε ; ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να καλέσει να συνεστιασθούν και να συνδιασκεδάσουν , οι ενορίτες του και όχι μόνο αυτοί . Το που θα γίνει η συνεστίαση αυτή ; Μα πού αλλού , στο αγαθοεργιακό κέντρο μπουζουκιού και λοιπών μουσικών οργάνων , το ,<θρυλικό >πλέον  <DA VINCI> . Βαπτίζει λοιπόν την συνεστίαση αυτή <ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ> , το γιατί το γνωρίζει ο ίδιος . Μας λέει δηλαδή ότι με 25 ευρώ καθένας από εμάς μπορεί να απολαύσει πέρα από την χλιδή που προσφέρει το γνωστό σε όλους κέντρο και σε τεράστιες πιατέλες σερβιρισμένη ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ με ολίγη  ή πολύ δεν έχει αυτό σημασία ,  ΘΡΗΣΚΕΙΑ .

Όμως τα αστεία θεωρώ ότι τελείωσαν , Δεν είναι δυνατόν ο ιερός κλήρος να σκανδαλίζει σε τέτοιο βαθμό το ποίμνιό του . Δεν θέλω να επαναλάβω τα επιχειρήματα που κατέθεσα στην πρώτη επιστολή μου , νόμιζα ότι οι ορισμένοι αυτοί ιερείς θα συνεβάδιζαν με το Χριστεπώνυμο πλήρωμα που ποιμαίνουν . Αν συνεχίσουν όμως έτσι , γρήγορα θα αντιληφθούν ότι σαν <ποιμένες> είναι λίγοι και γρήγορα θα ψάχνουν για ποίμνια . Θα είναι όμως αργά, πολύ αργά για όλους μας .

 

Οι ΚΑΙΡΟΙ αγαπητοί και σεβαστοί ιερείς της Πόλεώς  μας

ΟΥ  ΜΕΝΕΤΟΙ

 

 Πάντα

 Με Τιμή και Σεβασμό ως προς το πρόσωπό σας αλλά και το σχήμα σας

                                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Γ  ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ