Ξεκίνησε η παράδοση των γεωργικών προϊόντων στο αθλητικό κέντρο “Σ. Κώτσης”

Από τις 7 και 30 σήμερα το πρωί (31/3/2012) ξεκίνησε η παράδοση των γεωργικών προϊόντων που είχαν παραγγελθεί μέσω του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια του κινήματος “ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ”.

Η προσέλευση των πολιτών ξεκίνησε πολύ νωρίς χωρίς προβλήματα και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει έτσι, γιατί όπως παρατηρήσαμε υπάρχει σωστή οργάνωση. Οι παραγωγοί είχαν σταθμεύσει σε δύο σημεία, αριστερά και δεξιά, μέσα στο χώρο του γηπέδου και η Δημοτική Αστυνομία φρόντιζε για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, με είσοδο από την οδό Γραβιάς και έξοδο προς την οδό Σπάρτης.

Σ’αυτό το σημείο θα πρέπει να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που θα είναι εκεί σήμερα για να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Συγκεκριμένα συναντήσαμε υπαλλήλους του Δήμου, προσκόπους από το 3ο Σύστημα, εκπροσώπους από τους τοπικούς συλλόγους όπως ο κ. Σαββίδης πρόεδρος του συλλόγου Τσακού, τον κ. Τζοβάρα μέλος του συλλόγου του Αη-Γιάννη, τον κ. Μπακογιάννη πρόεδρο του συλλόγου Πευκακίων και την κα Γεωργακοπούλου αντιπρόεδρο του συλλόγου Πευκακίων. Όλοι οι ανωτέρω μας ενημέρωσαν ότι στη διάρκεια της ημέρας θα αντικατασταθούν από άλλα μέλη και όσο αφορά τους προσκόπους θα συμμετέχουν και τα άλλα συστήματα.

Από το ξεκίνημα της διαδικασίας ήταν παρούσα η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Εξυπηρέτησης του πολίτη κα Ελευθερία Παπαδοπούλου φροντίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της παράδοσης. Κατόπιν προσήρθε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς.

Περίπου στις 10πμ έφτασε και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν φιλικότατος με τους παρεβρισκόμενους και σήκωσε τα 30 κιλά πατάτες με μεγάλη άνεση!

Λίγο πριν φύγουμε προσήλθε και ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος επικεφαλής της παράταξης “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναφέρουμε τα πρόσωπα που είδαμε μέχρι τις 10:45πμ που είμασταν παρόντες. Σαφώς και στο υπόλοιπο της ημέρας θα προσέλθουν και άλλα άτομα είτε από τον πολιτικό χώρο & τις παρατάξεις του Δήμου μας, είτε από τους συλλόγους. Επιφυλασσόμαστε για μελλοντική ανανέωση της ανάρτησης.

2/4/12: ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στο χώρο του γηπέδου του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου «Σταύρου Κώτση» (πρώην Στρατόπεδο « Χρ. Σπυρούδη»),  από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, η διανομή πατάτας Κ. Νευροκοπίου και οσπρίων Φαρσάλων, στους πολίτες που είχαν υποβάλει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής την παραγγελία τους.

 Η διανομή έγινε με άρτια οργάνωση , ομαλά και χωρίς ταλαιπωρία για τους πολίτες.

 Διανεμήθηκαν συνολικά 70  τόνοι προϊόντων σε 1200 πολίτες.

 Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο διανομής από νωρίς το πρωί ,δέχτηκε τις ευχαριστίες και τα θετικά σχόλια εκατοντάδων πολιτών σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μας.

 Σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απρόσκοπτη και άψογα οργανωμένη διαδικασία διανομής και τόνισε ότι στο πλαίσιο της εξασφάλισης φθηνών προϊόντων για όλους τους δημότες και κατοίκους η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον.

 Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας υποδοχής παραγγελιών και διανομής προϊόντων, είχε το γραφείο Αντιδημάρχου Επικοινωνίας-Καθημερινότητας κας. Ελευθερίας Παπαδοπούλου.

 Στην πρόσκληση του Δημάρχου για εθελοντική συνεισφορά, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό δημότες και κάτοικοι της πόλης μας, οι πρόσκοποι , υπάλληλοι του Δήμου από τον Σύλλογο εργαζομένων στη καθαριότητα και από τον Σύλλογο εργαζομένων στο Δήμο, μέλη του Σώματος  Ελλήνων Οδηγών, εκπρόσωποι τοπικών Περιβαλλοντικών-Πολιτιστικών Συλλόγων:

Από το Σύλλογο Τσακού, ο Πρόεδρος κ. Σαββίδης , ο Γραμματέας κ. Μίχας και ο κ. Μπεθάνης, από το Συλλόγο Κοντοπεύκου, ο Αντιπρόεδρος κ. Μάρκου, από το Σύλλογο Πευκακίων, ο Πρόεδρος κ. Μπακογιάννης και η Αντιπρόεδρος κα. Γεωργακοπούλου και από το Σύλλογο του Αη –Γιάννη,  ο κ. Τζοβάρας.

 Η Δημοτική Αστυνομία κατεύθυνε και συντόνιζε την ομαλή ροή αυτοκινήτων και πεζών στο χώρο διανομής.

 Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί  όλους θερμά καθώς η συνεισφορά τους ήταν πολύ σημαντική και συνετέλεσε αποφασιστικά στην επιτυχία της διαδικασίας διανομής.

 Παρόντες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Βουτσινάς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Κωβαίος που συνέβαλλαν με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό, ο επικεφαλής της Παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τίμος Κωστόπουλος .

 Η επιτυχία της διοργάνωσης και η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών μας δίνουν το κίνητρο και την δύναμη να υλοποιήσουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις που προάγουν την ιδέα της  αλληλεγγύης και του εθελοντισμού με τελικό στόχο μας , να προσφέρουμε δραστικές λύσεις και μέτρα κοινωνικής στήριξης.