Σ. Παπαμιχαήλ: Ποιοί είναι οι Πονηροί Πολιτευτές

Σχετικά με τη χθεσινοβραδυνή πολιτική συνεύρεση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Φ. Κουβέλη και του τέως Δημάρχου κ. Β. Γιαννακόπουλου στην ταβέρνα “Ροδιά“, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και έγκριτος νομικός κ. Σ. Παπαμιχαήλ μας έστειλε την παρακάτω δήλωση:

 

Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας αξιαγάπητος πολιτικός με μεγάλη εμπειρία.

Ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1987 εως το 1989, ως Υπουργός Δικαιοσύνης το 1989, στην κυβέρνηση Τζαννετάκη, ως βουλευτής από το 1989 έως σήμερα, έχει συσσωρεύσει ηθικό κύρος και πολιτική ηπιότητα, τα οποία προσπαθεί να μετατρέψει σε επιρροή της νεοσύστατης ΔΗΜ.ΑΡ.

Ορισμένοι λοιπόν πονηροί πολιτευτές, με αποδεδειγμένη ροπή στην ήττα, λόγω της πολιτείας τους, επιδιώκουν να ενισχυθούν από το κύρος του.

Ενίσχυση που την χρειάζονται, στους δύσκολους καιρούς που περνάνε.

Θέλω να πιστεύω ότι το καράβι της Αριστεράς δεν τους χωράει. Ότι το πλοίο της αντιδιαπλοκής και της διαφάνειας, της σύγκρουσης με τα συμφέροντα που μας έφεραν έως εδώ, δεν έχει σωστικές λέμβους γι΄ αυτούς.

Διότι, τα κόμματα της μεταβατικής φάσης που βρισκόμαστε, όπως η ΔΗΜ.ΑΡ., πρέπει καταρχήν να εκφράσουν την απόρριψη από τον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο άνθρωπο, των πολιτικών της προηγούμενης περιόδου, που μας έφεραν έως εδώ, αλλά και την απόρριψη όσων προσώπων της περιόδου αυτής, καταδικασμένων επανειλημμένα από τους πολίτες, στον τόπο τους, επιδιώκουν με αγωνία να ανασυρθούν από την απομόνωση τους για να διασωθούν.

Για να έχουμε όλοι μας δικαίωμα σ΄ ένα μέλλον, που θα το φέρουν αυτοί που πρέπει.-

 

ΣΩΤΗΡΗΣ  Α.  ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ

 Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

πρ. Δημοτικός Σύμβουλος (2002 – 2010)

 Ν Ι Κ Η 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ