Παίρνουν μέτρα για την περίφραξη;

 

Σήμερα γύρω στις 11πμ παρατηρήσαμε κάποιες κινήσεις στο κολυμβητήριο ασυνήθιστες. Πλησιάζοντας είδαμε να γίνονται μετρήσεις περιμετρικά του κολυμβητηρίου και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήσαμε τι συμβαίνει.

Οι άνθρωποι που βλέπετε και στις φωτογραφίες,  μας απάντησαν ότι παίρνουν μέτρα για την περίφραξη του χώρου, αλλά δεν γνώριζαν πότε ακριβώς θα γίνει.

Και βέβαια πολύ καλά κάνουν και απ’ ότι βλέπουμε άρχισε ο Δήμος να δραστηριοποιείται. Όμως έχουμε την εξής απορία: θα το περιφράξει στην κατάσταση που είναι;

Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καμία κίνηση για καθαρισμό εσωτερικά και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες υπάρχουν πολλά σκουπίδια και ξερά χόρτα και μην ξεχνάμε ότι έρχεται το καλοκαίρι και  οι υψηλές θερμοκρασίες!

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας στις 3/4/12 (http://www.aparaskevi-images.gr/?p=3067) είχαμε συμφωνήσει με τους συλλόγους και με τον κο Δήμαρχο, ώστε ο καθαρισμός του κολυμβητηρίου να γίνει από εθελοντές δημότες μέλη και των τεσσάρων συλλόγων και περιμέναμε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα να μας καλέσει ο Δήμαρχος για πιο λεπτομερή συζήτηση και οργάνωση του εγχειρήματος.

Φαίνεται όμως πως η εβδομάδα ήταν πραγματικά μεγάλη …