Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία «6η Συνάντηση μαθητικής δημιουργίας» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Έπεσε η αυλαία για την «6η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας», την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συμμετοχή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.
Η «γιορτή δημιουργίας» των μαθητών του Δήμου μας διήρκεσε 6 ημέρες από τις 9 έως τις 14 Μαΐου 2012.
Στις εκδηλώσεις της «6ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας», έλαβαν μέρος όλα τα δημόσια σχολεία της Αγίας Παρασκευής, όλων των βαθμίδων , για τη συμμετοχή των οποίων εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους Διευθυντές Σχολείων , Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων , Εκπαιδευτικοί και δημιουργοί.
Στο μαθητικό φεστιβάλ συμμετείχε επίσης το χορευτικό σχήμαΑ.μ.ε. Α. του μουσικοκινητικού εργαστηρίου του Δήμου μας .
Παρουσιάστηκαν στους γονείς και στους δασκάλους ,στους συμμαθητές τους και κυρίως σε όλη την κοινωνία μας δημιουργίες 1500 περίπου μαθητών του Δήμου μας.
Παρακολουθήσαμε και χειροκροτήσαμε τις πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις , καμαρώσαμε τα χορευτικά συγκροτήματα είτε των παραδοσιακών χορών είτε του σύγχρονου και μοντέρνου χορού, θαυμάσαμε τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών, εκπλαγήκαμε από τις ταινίες που παρουσιάστηκαν , χειροκροτήσαμε τις μαθητικές χορωδίες και τη προσπάθεια του σχολείου των κωφών& βαρήκοων , θαυμάσαμε τα έργα των μαθητών του ΕΠΑΛ και το ατέλειωτο μεράκι των καθηγητών τους, διδαχθήκαμε από τη παρουσίαση των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων των σχολείων της πόλης μας.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν με ζήλο για την επιτυχία της 6ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας.
Τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων μας καθώς και τους εκπαιδευτές των διαφόρων μαθητικών ομάδων που δούλεψαν με μεράκι και αγάπη .
Την Ένωση Συλλόγων Γονέων και κάθε σύλλογο γονέων χωριστά που πάντα οργανώνουν και βοηθούν κάθε δραστηριότητα των μαθητών μας.
Την οργανωτική επιτροπή που επιμελήθηκε όλη τη διοργάνωση.
Τους υπαλλήλους του Δήμου και τους σχολικούς φύλακες που για μια ακόμη φορά
βοήθησαν και συνέδραμαν στην άψογη παρουσίαση.
Καθώς και όλα τα παιδιά μας που με τη συμμετοχή τους έδωσαν πνοή και ζωντάνια στη σημαντική αυτή γιορτή της μαθητικής δημιουργίας.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι απόφαση και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε με κάθε μέσο και εξαντλώντας όλες μας τις δυνατότητες την προσπάθεια των μαθητών της πόλης μας να εκφραστούν μέσα από τον πολιτισμό, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!