2.300 τρίποντα χαράς για “το χαμόγελο του παιδιού”!

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) έβαλε “Τρίποντο Χαράς” για τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”!
Στον αγώνα με κοινό στόχο την ενίσχυση του οργανισμού ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” παρουσία  250 ατόμων αγωνίστηκαν  δύο σπουδαίες ομάδες, η  Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.). Το σκορ για την ιστορία ήταν 52-81, ενώ την εκδήλωση κάλυψε -μεταξύ άλλων- και η ΕΡΤ.
Συνολικά διατέθηκαν 460 προσκλήσεις που αντιστοιχούν στο ποσό των 2300€ το οποίο θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”.
Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκε από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά και τον κ. Καμιλλάτο Γενικό Γραμματέα του οργανισμού ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” τιμητικό κύπελλο στην Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής για την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Από τον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”
Ο Γενικός γραμματέας κ. Χρήστος Καμιλλάτος, η κ. Ιωάννα Γεωργοπούλου, η κ. Μαρία Πούλη.
Από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουντάκης, και οι καθηγητές: κ. Κυπραίος και κ. Αλεξόπουλος.
Παρευρέθηκαν από την τοπική κοινωνία: ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς,
ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος πρώην Δήμαρχος, ο κ. Σταθόπουλος, ο κ. Γαβράς ο κ. Σιδέρης, ο κ. Ησαΐας, ο κ. Κωστόπουλος, ο κ. Βλάχος, ο κ. Γκιζιώτης, ο κ. Μιλωνάκης, η κ. Φλατσούση, ο κ. Διακογιάννης και ο κ. Λέκκας.
Εκ μέρους του Δήμαρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ο κ. Ψυχόπαιδας.
Οι πρόεδροι των ομάδων: Δημήτρης Κονταξής (Κ.Α.Π.), Παναγιώτης Λατσούδας (Α.Ε.Ν.Κ.).
Ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιάννης Ανουσάκης.
Ευχαριστούμε:
Την ΚΕΔ-ΕΟΚ.
Τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής.
Ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς σε λόγο του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεχάρη τους διοργανωτές – φοιτητές και ζήτησε να καθιερωθεί το «Τρίποντο Χαράς» ως ετήσιος θεσμός και οι διοργανωτές – φοιτητές του ΤΟΔΑ αποδέχθηκαν την τιμητική πρόσκληση.
Ο πρόεδρος του ΤΟΔΑ κ. Κωνσταντίνος Μουντάκης ευχαρίστησε το κοινό που παρευρέθηκε στον αγώνα καθώς και τις δύο ομάδες και έπειτα τόνισε ότι το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού θα συνεχίσει να είναι αρωγός τέτοιων προσπαθειών στο μέλλον.
Ο κ. Χρήστος Καμιλλάτος μίλησε για την ιστορία και τη δράση του οργανισμού ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, για τη σημασία της προσφοράς στον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”  και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξή τους.
Ο εκπρόσωπος των φοιτητών Παναγιώτης Πανούτσος – Ταλκόβσκι ευχαρίστησε αυτούς που βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα και πρόσθεσε ότι παρά τις δύσκολες εποχές που διανύει η Ελλάδα, πρέπει να υποστηρίζονται προσπάθειες για φιλανθρωπικό σκοπο.
Διοργανωτές – Φοιτητές ΤΟΔΑ: Παναγιώτης Πανούτσος-Ταλκόβσκι, Γιάννης Δεληνταδάκης.