Οι δημότες προσφέρουν στα “ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” στα super market της πόλης

Μια ακόμα προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  πραγματοποιήθηκε  σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Ζορμπάς μαζί με εθελοντές, προσκόπους και μέλη συλλόγων της πόλης  επισκέφτηκε τα super markets εντός των ορίων του Δήμου, με σκοπό την εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων.

Όπως συγκεκριμένα είχε αναγγελθεί, όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το super market Βερόπουλος όπου αφού μίλησε ο κος Ζορμπάς με τον υπεύθυνο κο Τσούκα Πέτρο , έπιασαν δράση πλησιάζοντας τους πολίτες και εξηγώντας τον σκοπό της παρουσίας τους εκεί. Αρκετοί ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν βάζοντας τρόφιμα στο καρότσι με την πινακίδα “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δήμου Αγιας Παρασκευής ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ”. Κάποιοι μίλησαν στο Δήμαρχο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι εκείνος τους άκουσε με προσοχή.

Σειρά είχε το super market Σκλαβενίτης . Εκεί συνεχίστηκε η προσπάθεια κατόπιν συνεννόησης με τον προϊστάμενο κο Μάρκου Γεώργιο.

Εμείς έπρεπε να αποχωρήσουμε και δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε στα υπόλοιπα καταστήματα.

Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά ήταν  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόσκοποι και μέλη συλλόγων οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά.

Η στήριξη του παντοπωλείου δεν σταματάει εδώ, σήμερα. Όπως αναφέρεται και στο φυλλάδιο που μοιράστηκε, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να προσφερθούν:

α) Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη και το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, 10:00πμ με 13:00μμ στο κοινωνικό παντοπωλείο (Μεσογείων 419, εμπ. κέντρο ΑΙΘΡΙΟ)

β) Εκτός των ανωτέρω ημερών/ωρών μπορείτε να επικοινωνείται με το “Γραφείο Υποδοχής Προσφορών για το κοινωνικό παντοπωλείο” (τηλ. 213 2004 588, 585).

.

Συνομιλία με τον υπεύθυνο του sm Βερόπουλος κ. Τσούκα Πέτρο

 

 

Συνομιλία με τον υπεύθυνο του sm Σκλαβενίτη κ. Μάρκου Γεώργιο