Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΒΟΛΛΕΪ 2η και 3η θέση για τις κορασίδες & παγκορασίδες της ΑΕΑΠ στο...

2η και 3η θέση για τις κορασίδες & παγκορασίδες της ΑΕΑΠ στο 5ο τουρνουά Beach volley

Την Τρίτη 26/6/2012 διοργανώθηκε από τον Μ. Ε. Σ. Μαραθώνα το 5ο Τουρνουά Beach Volley ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στο “ΚΑΡΑΒΙ” – ΣΧΙΝΙΑ! Στο τουρνουά συμμετείχαν και τρείς ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής, μία στην κατηγορία κορασίδων και δύο στην παγκορασίδων.

Στην άμμο τα κορίτσια της ΑΕΑΠ με προπονητή τον κ. Γιάννη Παύλου έφτασαν ψηλά και μας έκαναν υπερήφανους. Συγκεκριμένα:

Η ομάδα των κορασίδων με  παίκτριες τις: Μιχαλάκη Εβελίνα, Κουκλαμάνη Αναστασία και Αθανασοπούλου Έλενα έφτασε στα τελικά  και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση.

Η ομάδα των παγκορασίδων με  παίκτριες τις: Γκίκα Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα και Αντωνελάκη Αντριάνα κατάφεραν κερδίζοντας 4 στους 6 αγώνες να πάρουν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων με παίκτριες τις: Λάζαρη Μαρίνα, Μαλάϊ Κλέα και Αποστολοπούλου Βιβιάννα παρόλο που αγωνίστηκε δυνατά, δεν κατάφερε να περάσει στα τελικά.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που οι παγκορασίδες συμμετείχαν σε αγώνες beach volley.

Γενικές πληροφορίες:

Πήραν μέρος 48 ομάδες, 147 αθλήτριες.  Συμμετείχαν τα σωματεία: ΜΕΣΜΑ, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ΑΕΚ, ΑΕ Γκράβας, Αγία Παρασκευή, Νέα Μάκρη, Νίκη Αμαρουσίου, Φοίβος Μελισσίων, ΑΟ Τρεις Αστέρες ’89, Άγιος Στέφανος και οι ανεξάρτητες ομάδες: Flashback, Pink Mak, 3X12, Seven, Blue Ocean, Αουτσάιντερ, Μαρία (Ραφήνα).

Οι αγώνες ήταν δυνατοί με την ΑΕΚ να κατακτά την πρώτη θέση στις παγκορασίδες και τον Φοίβο Μελισσίων 1 να αναδεικνύεται νικητής στις κορασίδες.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν από τους διοργανωτές και δυο τιμητικές βραβεύσεις στην Κατερίνα Λιβαθινού, παίκτρια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών για την προσφορά της στο άθλημα, η οποία είναι κάτοικος Μαραθώνα και υποστηρίκτρια του ΜΕΣΜΑ.

Βραβεύτηκε επίσης με αναμνηστική πλακέτα η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα.

 

Σημ: Ευχαριστούμε την κα Άννα Αλβέρτου για τις φωτογραφίες από το τουρνουά.

ΠΑΝΩ: Παύλου Γιάννης (προπονητής), Μιχαλάκη Εβελίνα, Κουκλαμάνη Αναστασία, Αθανασοπούλου Έλενα, ΚΑΤΩ: Γκίκα Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Αντωνελάκη Αντριάνα