Μάγεψε η Ε. Τσαλιγοπούλου απόψε στο 10ήμερο Αλέκου Κοντόπουλου στη Δημ. Βιβλιοθήκη

Προτελευταία μέρα σήμερα για το 10ήμερο Αλέκος Κοντόπουλος στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του δήμου Αγίας Παρασκευής με τη μουσική συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου +1 βιβλίο του Γιώργου Ανδρέου.

“Ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο” λοιπόν, όπου ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου συναντάει τη χαρισματική και αγαπημένη τραγουδίστρια  Ελένη Τσαλιγοπούλου. Μαζί παρουσίασαν ένα πρόγραμμα  με γνωστά τραγούδια.

Λογοτεχνική νότα το βιβλίο του Γ. Ανδρέου “Δαίμονας ξένος”.

Το αδιαχώρητο στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με πλήθος κόσμου που έτρεξε να απολαύσει την βραδιά. Τόσοι πολλοί που δεν τους χώρεσε ο κήπος και στάθηκαν και έξω από τα κάγκελα.

Η φωνή της Ε. Τσαλιγοπούλου μάγεψε μικρούς και μεγάλους, αναγνωρίσιμους και μη. Παρόντες αρκετοί από τη Δημοτική αρχή, τις παρατάξεις και τους συλλόγους.

Μια σημαντική εκδήλωση η αποψινή για τη βιβλιοθήκη που συνεχίζει την προσφορά της στην πόλη και τους κατοίκους της. Το 10ήμερο κλείνει αύριο το βράδυ (10/7/12) με έναν ακόμα αξιόλογο ερμηνευτή τον Κωστή Μαραβέγια και το συγκρότημα “MARAVEYAS ILEGAL” με μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές. Συνοδευτικό το βιβλίο-cd του Κ. Μαραβέγια “Λόλα” με το ομώνυμο τραγούδι.