Η “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή” γιόρτασε τα 2χρόνια από τη δημιουργία της

Πριν 15 χρόνια ιδρύθηκε η “Συνεργασία Πολιτών” μια δημοτική κίνηση που εξελίχθηκε στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή”. Δύο χρόνια πέρασαν από τότε και για το λόγο αυτό, τα μέλη και οι φίλοι της θέλησαν να το γιορτάσουν. Έδωσαν ραντεβού σε ένα καφέ για να ευχηθούνε και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Γιατί όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση:

Τα μέλη και οι φίλοι της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα ΄΄Να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή – Να υπερασπιστούμε την κοινωνία΄΄ όπως έλεγε το προεκλογικό σύνθημα του 2010, τον αγώνα για την διεύρυνση της κοινωνικής πολιτικής, τη στήριξη των σχολείων μας, τον αγώνα για ελεύθερους χώρους, την οικολογία, τον πολιτισμό (που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετήσαμε με πάθος και ένα τεράστιο αριθμό εκδηλώσεων), την υπεράσπιση της εργασίας και των εργαζομένων, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τις γειτονιές, τον συμμετοχικό προϋπολογισμό και ότι διαμορφώνει μια μεταρρυθμιστική αλλά και ριζοσπαστική πολιτική για την πόλη μας.

Έτσι άνθρωποι από την παράταξη αλλά και την υπόλοιπη κοινωνία της Αγίας Παρασκευής γέμισαν το εμπορικό κέντρο “Αίθριο” και τίμησαν την εκδήλωση με πρωτοστάτη τον επικεφαλής της παράταξης κο Γιάννη Σταθόπουλο.

Μαζί του βρέθηκαν και οι  Αντώνης Σιδέρης (πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής), Γεράσιμος Βλάχος, Ιωάννης Σιδέρης και  Σωτήρης Παπαμιχαήλ από την παράταξη. Επίσης οι Μιχάλης Γαβράς, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και Καίτη Μοσχονά (πρώην δημ. σύμβουλος) από την παράταξη “Μαζί για την Αγ. Παρασκευή”, από το σύλλογο Τσακού ο πρόεδρος κ. Σαββίδης και ο κ. Μπεφάνης, από το σύλλογο Κοντοπεύκου ο πρόεδρος κ. Ματσούκας και ο κ. Λογοθέτης, ο πρόεδρος του ΚΑΠ κ. Κονταξής, ο γραμματέας του ΓΣΑΠ κ. Καράμπελας, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Σερκεδάκης, η πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων κα Σούλη Σταθοπούλου και η πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κα Λένα Βακαλοπούλου. Παραβρέθηκαν ακόμη και καλλιτέχνες από το χώρο της ποίησης που τους γνωρίσαμε σε εκδηλώσεις της παράταξης το χειμώνα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη.