Η ΄΄ΝΙΚΗ΄΄ καταλύτης για τήν διεκδικήση του κτήματος “ΙΟΛΑ”

Με εισήγηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του κτήματος ΄΄ΙΟΛΑ΄΄


΄΄Τα πολλαπλά λάθη Γιαννακόπουλου και Ζορμπά στην υπόθεση της απόκτησης των 2,5 στρεμμάτων στον Τσακό (δίπλα στην ταβέρνα Κορομηλάς) μας υποχρεώνει να φέρουμε το θέμα ΙΟΛΑ για συζήτηση και λήψη απόφασης΄΄ τόνισε εισηγούμενος ο Γιάννης Σταθόπουλος.
΄΄ Ο Σύλλογος κατοίκων Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων ΄΄ συνέχισε ο Γ.Σ. ΄΄καταγγέλλει από καιρό νέες δολιοφθορές στην βίλα που υπάρχει στο κτήμα, ο εργολάβος – ιδιοκτήτης του χώρου αναμένει δικαστικά αποχαρακτηρισμό του κτήματος και η Δημοτική αρχή δεν ασχολείται με την υπόθεση. Εισηγούμεθα παρουσία του Δήμου στην Δίκη και ζητάμε ορισμό επιτροπής που θα συντονίσει τις ενέργειές μας, θα προβεί σε νομικές ενέργειες για τις δολιοφθορές και θα διεκδικήσει με κάθε δυνατό τρόπο την απόκτηση του χώρου΄΄.
Μετά από πολύωρη συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα απεδέχθη τις προτάσεις της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ και συνέστησε Διαπαραταξιακή επιτροπή με εκπροσώπηση του Συλλόγου και με εξουσιοδότηση για διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις.