Τι κάνει η δημοτική Αρχή για τα 2,5 στρ. στον Τσακό; Ευθύνες Γιαννακόπουλου και Ζορμπά

Η απόφαση του Δικαστηρίου (Απρίλιος 2012) που επιστρέφει στους ιδιοκτήτες του το οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων στον Τσακό, δίπλα στην ταβέρνα ΄΄Κορομηλάς΄΄ (Οικοδομικό τετράγωνο 118) ήρθε ως ΄΄κεραυνός εν αιθρία΄΄ στα δημοτικά θέματα του Δήμου μας.
Επί Δημοτικής αρχής Γιαννακόπουλου, ενώ δόθηκαν 480.000 ευρώ περίπου παρήλθαν , όλες οι ημερομηνίες για να δοθούν τα υπόλοιπα χρήματα (περίπου 1.300.000 ευρώ) χωρίς να ενδιαφερθούν ούτε για την λήψη του Δανείου, ούτε για συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες.
Επί Δημοτικής αρχής Ζορμπά, έγινε το Δικαστήριο και ουδείς ασχολήθηκε με την εξέλιξη του θέματος έως την κοινοποίηση της απόφασης του Δικαστηρίου που το κατοχυρώνει στους ιδιοκτήτες.
Οι ευθύνες είναι σαφείς. Η διεκδίκηση και απόκτηση Δημόσιων χώρων ηττήθηκε με ευθύνη και των δύο Δημάρχων. Η ολιγωρία, η αναβλητικότητα και η προχειρότητα για άλλη μία φορά θριάμβευσαν.

Καλούμε την Δημοτική αρχή να ενημερώσει τους πολίτες τους πολίτες του Τσακού και  το Δημοτικό Συμβούλιο, τι θα γίνει με τα χρήματα που δόθηκαν και τι σκοπεύει να κάνει για την απόκτηση του χώρου. Η σιωπή της δεν ερμηνεύεται.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄