Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία στον Ι.Ν. Προφ. Ηλιού

Σήμερα 19 Ιουλίου 2012 στις 11πμ ο Ιερός Ναός του προφήτη Ηλία Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Η Υποδοχή έγινε με κάθε τιμή που αρμόζει σε υποδοχή Ιερών Λειψάνων.

Παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Σ. Δημητρίου προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωάννης Γαζέτας προϊστάμενος του Ι.Ν. Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων και ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Ι. Καλογερόπουλος από τον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Οι ιερείς του Ναού μαζί με το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, την παρουσία των δημοτικών συμβούλων κκ  Κωνσταντακόπουλο και Παναγόπουλο, του προέδρου του συλλόγου Τσακού κ. Σαββίδη, του γραμματέα του συλλόγου Τσακού κ. Μίχα και αρκετούς πιστούς υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα στη συμβολή των οδών Πελοποννήσου και Προφήτου Ηλιού.

Με ψαλμωδίες,  οδήγησαν την κάρα του οσίου Δαυίδ στο εσωτερικό του ναού, όπου με ευλάβια την προσκήνυσαν ιερείς και πιστοί.

Ακολούθησε Ιερά Παράκλησις.

Παράλληλα λειτουργεί Έκθεση των έργων των μαθητών Αγιογραφίας & Ζωγραφικής της ενοριακής Λαϊκής Εστίας του Ι.Ν. πρ. Ηλία στο πνευματικό κέντρο δίπλα στο ναό.

.