Πρώτη συγκέντρωση για τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της “Σάντα”

 

Την Δευτέρα  20 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο “Σταύρος Κώτσης” στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τις κοπέλες της Αγίας Παρασκευής. Μετά την ενημέρωση από την Διοίκηση και τον προπονητή ακολούθησε προπόνηση.  Η Διοίκηση του συλλόγου με τον Μάριο Τζώρτζη από την θέση του Γενικού Αρχηγού του Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και η Λίτσα Κουφολούκα ως υπεύθυνη του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος θα στηρίξουν και την φετινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστριών αλλά και του προπονητή Γιάννη Γιαννόγλου.

Στόχος μια αξιοπρεπής παρουσία στη Γ’ κατηγορία Γυναικών.  Η ομάδα θα βασιστεί στο περσινό ρόστερ και την φετινή χρονιά καθώς όλοι πιστεύουν ότι οι μικρές ηλιακά κοπέλες του συλλόγου αξίζουν της στήριξης και πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Πόπη Μπάδα (χαφ) μετά από τον περσινό – διπλό – σοβαρό τραυματισμό της και γίνονται προσπάθειες να επανέλθει η Γκέλυ Κωνσταντινίδη.

Δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα η Φεβρωνία Τσαγκαλίδου (μέσος/εξωτερικό), η Τίνα Βενέτη (τερματοφύλακας) και η Ελπίδα Κοντογιάννη (μέσος).  Παρέμειναν στον Α.Ο.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ η Κατερίνα Δασκαλοπούλου (τερματοφύλακας) αλλά και η Βάσω Λόλη (μεσοεπιθετικός) παρότι έγιναν προσπάθειες από αρκετούς συλλόγους να τις εντάξουν στο δυναμικό τους.