Διευκρινιστικό κείμενο του AgiaParaskevi images που αναγνώστηκε στο ΔΣ Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύουμε το διευκρινιστικό κείμενο που αναγνώστηκε απόψε 10/9/2012 από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, έπειτα από παράκληση της ιστοσελίδας μας.

————————————————————————————

Αγία Παρασκευή 10/9/2012

Παρακαλώ κ. Πρόεδρε όπως στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναγνωστεί το παρακάτω κείμενο:

 

Διευκρινήσεις από την ιστοσελίδα AgiaParaskevi images

 

Λόγω των σχολίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  1. Tο site «AgiaParaskevi images» ανήκει σε εταιρεία, το όνομα των ιδιοκτητών της οποίας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η διαχείριση του, γίνεται από την υπογράφουσα κ. Μαρκή Ελένη χωρίς τη συμμετοχή ουδενός άλλου προσώπου.
  2. Οι όποιες φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις από τον κ. Αγγελή Ελευθέριο έγιναν σε ώρες νόμιμης αδείας από την εργασία του.

 

Η διευκρίνιση αυτή έγινε ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες, συκοφαντίες και σκιές γύρω από την ιστοσελίδα.

Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η δημοσιοποίηση απόψεων, προϋποθέτει ότι υπάρχουν και ιδέες και απόψεις. Ως εκ τούτου, το ειδησεογραφικό πόρταλ «AgiaParaskevi images»  είναι πάντοτε ανοικτό σε όσους διαθέτουν ιδέες και απόψεις, τις οποίες και επιζητεί για την πρόοδο αυτής της πόλης.

Συνεπώς, επιθέσεις και μάλιστα αστήρικτες εναντίον ανθρώπων της καθημερινής βιοπάλης, αναρωτιόμαστε ποιο σκοπό εξυπηρετούν.

Το πόρταλ «AgiaParaskevi images»  με την αγάπη των πολιτών συνεχίζει την προσπάθεια του για αντικειμενική ενημέρωση και εποικοδομητική κριτική».

Με εκτίμηση

 Εκ της Διαχείρισης

Μαρκή Ελένη