Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού προβάλλει και διεκδικεί μια σειρά από προβλήματα

Ο δραστήριος Σύλλογος της πόλης μας, Σύλλογος κατοίκων Τσακού έστειλε την παρακάτω επιστολή προς την δημοτική αρχή και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προβάλλοντας αυτή τη φορά τα προβλήματα της Νέας Ζωής. Είναι μια σειρά από διεκδικήσεις που έχει ξεκινήσει ο συγκεκριμένος τοπικός σύλλογος και έχει ως σκοπό την ανάδειξη χρόνιων και μη προβλημάτων που η επίλυσή τους θα οδηγήσει στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Αναλυτικά ο Σύλλογος της πόλης μας αναφέρει:

Αγία Παρασκευή, 3/9/2012

Αρ. Πρωτοκ 000927/2012

Προς:

  • Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

 

Κοινοποίηση:

  • Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων
  • Δημοτικοί Σύμβουλοι δήμου Αγ. Παρασκευής

 

 

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας επισημάνουμε μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή μας και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

  1. Ολοκλήρωση έργου ανάπλασης Ελ. Βενιζέλου μέχρι το Δημόκριτο και συνέχιση εργασιών για την Βιοκλιματική ανάπλαση του Τσακού.
  2. ¨Κολυμβητήριο¨. Αποτελεί καθημερινό φαινόμενο η παρουσία παιδιών αλλά και άλλων ατόμων στο χώρο μέσα στο κολυμβητήριο. Ο χώρος δεν έχει περιφραχθεί, παρότι το είχατε προσωπικά δεσμευτεί, με αποτέλεσμα να είναι από πολλές πλευρές προσβάσιμος και να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.
  3. Διασταύρωση Επτανήσου & Μακεδονίας. Επί καθημερινής βάσης γίνονται ατυχήματα στο χώρο ακριβώς μπροστά από το ¨κολυμβητήριο¨ παρά τις σημάνσεις που υπάρχουν. Είναι επιβεβλημένη η τοποθέτηση μεγαλύτερης πινακίδας STOP και η επανάληψη των εργασιών διαγράμμισης ή τοποθέτησης ανακλαστήρων οδοστρώματος (στην οδό Μακεδονίας).
  4. Οικόπεδο Ειρήνης & Γιαβάση. Το συγκεκριμένο οικόπεδο αν και ανήκει σε ιδιώτη είναι εγκαταλελειμμένο και εύκολα προσβάσιμο με αποτέλεσμα το μισογκρεμισμένο οίκημα να αποτελεί κίνδυνο για τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να εισέλθει. Μάλιστα σε επί τόπου αυτοψία που πραγματοποιήσαμε κατά το παρελθόν βρήκαμε σημάδια που μαρτυρούσαν την παρουσία ατόμων στους καλυπτόμενους χώρους. Η άμεση περίφραξή του κρίνεται επιβεβλημένη.
  5. Πλατεία 28ης Οκτωβρίου και Κουμουνδούρου. Είναι ένα παρατημένο ¨τρίγωνο¨, το οποίο θα μπορούσε άνετα να γίνει ένας χώρος πρασίνου και παιδική χαρά. Αντί αυτού έχει γίνει χώρος πάρκινγκ.
  6. Οικόπεδο Αγ. Λαύρας και Πελοποννήσου. Αν και δυστυχώς το οικόπεδο αυτό χάθη