Έντονη διαμαρτυρία του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Αγ. Παρασκευής προς τον ΠΑΟΔΑΠ

Κύριε πρόεδρε , κύριοι του Δ.Σ .

Μας ανακοινώθηκε προφορικά το πρόγραμμα παραχώρησης ωρών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου προς τα αθλητικά σωματεία , που προτίθεστε να εφαρμόσετε το 2012-13.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντοπεύκου το οποίο είναι και η φυσική μας έδρα δεν μας έχετε παραχωρήσει ούτε μία ώρα προπόνησης παραπάνω, σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Οι ώρες που μας είχατε παραχωρήσει πέρσι  ήταν τρεις και μισή (3.5),  ελάχιστες εν σχέση με τις ανάγκες μας.

Από τις 63 ώρες λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου ( 2.30μμ -11.30μμ),  οι άλλοι δυο σύλλογοι παίρνουν τις 59.5 και εμείς μόνο τις 3.5.

Ο χωρισμός αυτός δεν ανταποκρίνεται σε καμία λογική .

 Εμείς ζητάμε πάρα πολύ απλά να μας αντιμετωπίσετε με τα ίδια κριτήρια που αντιμετωπίζετε και τους άλλους συλλόγους του Δήμου μας .

Σας είχα ζητήσει με έγγραφο μου να μου απαντήσετε με ποια κριτήρια παραχωρούνται οι ώρες προπόνησης στους συλλόγους . Για άλλη μια φορά δεν πήρα απάντηση . Και δεν πήρα απάντηση γιατί ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να έχει ψηφιστεί από κανένα Δ.Σ κανενός αθλητικού Οργανισμού τόσα χρόνια, που να θέτει κριτήρια παραχώρησης ωρών . Λειτουργείτε με προσωπικά κριτήρια τα οποία δεν ¨αντέχουν¨ σε καμία λογική.

  • Γιατί ποιος μπορεί να δεχθεί ότι οι ακαδημίες (παιδιά  5-12 χρόνων) των δύο άλλων συλλόγων , μπορούν να γυμνάζονται ΜΟΝΟ στο κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου  και οι ακαδημίες του Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΥ  να γυμνάζονται σε ανοικτό γήπεδο , μέσα στο κρύο και όταν βρέχει  να χάνουν τις μισές προπονήσεις .
  •  Ποιος δέχεται ότι οι παμπαίδες,  οι παγκορασίδες ή οι κορασίδες των άλλων σωματείων πρέπει να γυμνάζονται ΜΟΝΟ στο κλειστό και οι δικοί μας όχι  . Τις ίδιες υποχρεώσεις δεν έχουμε ;
  • Ποιος δέχεται ότι αυτό το μοίρασμα των ωρών είναι δίκαιο ;

 

Τα παιδιά του Α.Ο Πηγασου  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.;

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ – ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ;

Οι γονείς μας και οι αθλητές μας  δεν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν αθλητικό σωματείο που να είναι πιο κοντά στις δικές τους παιδαγωγικές και αθλητικές αξίες ;

Τι να απαντήσουμε στα παιδιά μας – αθλητές μας όταν μας ρωτάνε τους προπονητές τους : Κύριε εμείς πότε θα κάνουμε προπόνηση στο κλειστό ;

Όσοι  επιλέγουν τον ΠΗΓΑΣΟ πρέπει να τιμωρούνται ;

Κύριοι ο κόσμος της Αγ. Παρασκευής σας επέλεξε και ο Δήμαρχος σας τοποθέτησε σε αυτή την θέση για να διοικήσετε με λογική και δικαιοσύνη τον ΠΑΟΔΑΠ.  Εσείς πρέπει να είστε αυτοί που βάζουν τους κανόνες και οι σύλλογοι να τους ακολουθούν και να τους σέβονται.

Το αντίθετο αποτελεί ΕΚΤΡΟΠΗ.

Οι αποφάσεις σας επηρεάζουν άμεσα και αποφασιστικά την ανάπτυξη του αθλητισμού στον Δήμο μας.

Ώρες Υπάρχουν . Γνωρίζετε την αλήθεια , πράξτε το σωστό .

Σας ζητάω πριν ψηφίσετε το πρόγραμμα να το συζητήσετε ξανά  .

Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση .

Με εκτίμηση

Σίμος Αντωνίου

Πρόεδρος Α.Ο Πήγασου

Αγ. Παρασκευής