Αποχαιρετιστήριο δείπνο και επιστροφή στην Αγία Παρασκευή

 

Μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα αμοιβαίας εκτίμησης δόθηκε χθες βράδυ (15/9/12) το αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Κύπρο. Δεν έλλειψε το γέλιο και το κέφι μιας και οι περισσότεροι είναι παλιοί γνωστοί και φίλοι πια. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η αντιδήμαρχος κ. Παπαδοπούλου πρόσφερε στο Δήμαρχο Γεροσκήπου κ. Παυλίδη δώρο φιλίας και εκτίμησης από το Δήμο μας.

Αφού λοιπόν παρακολούθησαν τις αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις της έναρξης των ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΝ 2012, οι απεσταλμένοι μας ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αγία Παρασκευή.

Πολλά ειπώθηκαν για την αδελφοποίηση, ότι κοστίζει, δεν βοηθάει σε τίποτα κ.α. Εγώ πιστεύω πως είναι καλό να έχεις ιδιαίτερες σχέσεις με μια άλλη πόλη, γιατί στην ανάγκη θα φανεί το όφελος. Μην ξεχνάμε ότι η Γεροσκήπου έφερε ενίσχυση για το κοινωνικό παντοπωλείο και όπου χρειαστεί και μπορεί θα μας ξαναβοηθήσει. Ισχύει φυσικά και το αντίστροφο. Εξάλλου δεν μπορούμε να απομονωθούμε απο τον κόσμο και να πορευτούμε μόνοι μας. Συμφωνώ ότι δεν είναι καιρός για σπατάλες, αλλά όταν γιορτάζει ένας φίλος σας δεν θα πάτε επίσκεψη; Δεν θα του δώσετε ένα συμβολικό έστω δώρο; Οι Έλληνες ανέκαθεν ήμασταν λαός φιλότιμος, φιλόξενος και με καλές, όσο περνούσε από το χέρι μας, σχέσεις με τους γείτονες, γιατί ν’ αλλάξουμε τώρα;

 

 

Υ.Γ. Το υλικό που δημοσιεύεται αποτελεί αυστηρά ιδιοκτησία του aparaskevi-images.gr. Σε περίπτωση που κάποιος/οι επιθυμούν να αναδημοσιεύσουν ολόκληρο ή τμήμα του είναι υποχρεωμένος/οι να αναφέρουν ευανάγνωστα την πηγή. Σε περίπτωση χρήσης του υλικού με οικονομικό όφελος θα πρέπει να ζητηθεί η έγγραφη άδεια της εταιρείας SmartiT, ιδιοκτήτριας του aparaskevi-images.gr. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν άμεσα νομικές διαδικασίες.